Продажі Grand Theft Auto V перевищили 100 мільйонів копій

Всім відомо, що GTA V - це одна з найбільш комерційно успішних ігор сучасності. Нещодавно студія Take-Two Interactive опублікувала фінансовий звіт, який оповідає про чергові рекорди.

Виступаючи перед інвесторами під час квартального фінансового звіту, глава Take-Two Interactive Штраус Зельник повідомив про те, що продажі Grand Theft Auto V перевищили заповітну позначку в 100 мільйонів екземплярів. На досягнення такого вражаючого результату грі знадобилося трохи більше п’яти років (перший, консольний реліз, нагадаємо, відбувся у вересні 2013 року).

Важливо відзначити, що темпи продажів закономірно і постійно знижуються: так, під час попереднього квартального звіту, проведеного на початку серпня, глава Take-Two говорив про «наближення» продажів GTAV до заповітної позначки в 100 млн копій. Втім, взята вона була лише через три місяці.

Технічно Grand Theft Auto V стала третьою відеогрою, яка подолала позначку в 100 мільйонів проданих копій, поступаючись лише легендарним Minecraft і Tetris, проте на практиці «Тетріс» був випущений стільки раз і в стількох різновидах, що враховувати його не цілком коректно.

По всій видимості, якщо не повторити успіх GTA V, то хоча б наблизитися до нього всі шанси має вестерн Red Dead Redemption 2, який встановив вже кілька рекордів, заробив $ 750 мільйонів і встиг продатися за вісім днів великим тиражем, ніж перша Red Dead Redemption - за вісім років.

На цьому тлі гра продовжує приносити дохід як від чудових продажів, так і від онлайн сервісів. Так, в першому кварталі GTA Online допомогла видавцеві заробити 240,56 мільйона доларів, що вилилося в 315 мільйонів доларів чистого квартального прибутку.

А нещодавно стало відомо, що популярна серія ігор GTA (Grand Theft Auto) стане героєм документального фільму “Гра на мільярд доларів” (The Billion Dollar Game), яку зніме режисер Роберт Райан. Про це повідомляють зарубіжні ЗМІ.

На даний момент відомо, що в фільм увійдуть інтерв’ю з розробниками, а також архівні кадри. Зйомки кінострічки вже стартували. Виробництвом займається студія Salon Pictures. Прем’єра документального фільму запланована на 2019 рік.

Почитателям ужасов представляем крутой хоррор GRANNY. Мрачная комната с заколоченными окнами, старуха-психопатка с дубинкой и окровавленным лицом, повсюду капканы и другие опасности - классика жанра, вам обязательно понравится! Скачать же Грэнни на 4apk.info вы сможете совершенно бесплатно, спешите получить свою порцию адреналина!