Інструменти AliExpress, що допомагають покупцям заощаджувати

Кожен з нас хоч раз, та здійснював покупки в онлайн інтернет-магазинах. Деякі роблять це часто, інші рідше, але всіх нас об'єднує одне спільне бажання - трохи заощадити на покупці нового високотехнологічного гаджета або нової речі для вашого гардеробу. Ну а крім економії коштів, такі покупки дозволяють економити час - адже для їх оформлення навіть з дому виходити не треба. Що може бути простіше і краще?

Ні для кого не секрет, що одним з найпопулярніших торгових майданчиків є Aliexpress. Здійснюючи покупку на цьому сервісі всі прагнуть зробити її за мінімальною ціною з максимальною знижкою. У когось це добре получається, у когось не дуже. У всьякому разі на https://alimpopo.ru/ ви зможете почитати відгуки реальних користувачів про свій шопінг на Aliexpress.

Інтернет, буквально, рясніє різноманітними статтями і лайхфаками, в яких детально розписано абсолютно все: починаючи від вибору товару і закінчуючи відкриттям і веденням диспуту. Все це розжовано і систематизовано в сотнях, а може бути і тисячах статей. Спробуємо це все об’єднати.

Реальні знижки

Найпростіший і найнадійніший спосіб купити товар ще дешевше - придбати його з реальною знижкою. Вибираючи товар за таким принципом слід пам’ятати, що в силу своєї специфіки, кожен другий продавець на Aliexpress продає свій товар зі знижкою, але, як правило, в 90% випадках вона є фікцією - ціна товару усвідомлено завищується, після чого продавець оформляє його продаж з знижкою.

На жаль, реальних знижок на Aliexpress не так вже й багато, але все ж вони є. Це короткострокові знижки в розмірі 5-10%, які конкретні продавці надають на свої товари. Знайти таку знижку досить просто: забивши в рядок пошуку найменування товару, що вас цікавить, виберіть значення “Розпродаж” і відсортуйте отриманий результат за ціною.

Акції Aliexpress

Другий спосіб заощадити - різноманітні акції, що періодично проводяться самим Aliexpress. У тиждень таких акції може бути він двох до десяти і вся інформація про них заздалегідь з’являється в центральному блоці головної сторінки майданчики, де коротко викладено суть майбутньої акції: дата її проведення, найменування товару та його акційна вартість. При кліці по блоку можна потрапити на сторінку акції, де будуть розписані умови її проведення та інша, корисна інформація.

Але варто зазначити, що не кожна така акція несе в собі реальну економію. Найчастіше, тут, як і в першому випадку, товар може продаватися за завищеною ціною і навіть в рамках акції його ціна може перевищувати мінімальну ціну такого товару на майданчику. Тому не лінуйтеся, якщо акція вас зацікавила - забийте товар в рядок пошуку і відсортуйте за вартістю. Отриманий результат дозволить вам упевнитися в вигоді придбання або повної її відсутності.

Купони

Купон на знижку - один з найреальніших способів заощадити на покупці. Існуючі на Aliexpress купони можна розділити на 3 групи: купони майданчика, купони продавців і купони, обмінні на бали.

Купони майданчика. Як правило, цей вид купонів створюється самим майданчиком до яких-небудь великих розпродажів або акцій (з останніх спливають в пам’яті розпродаж 11.11.2018). Такі купони найчастіше обмінюються на бали, які можна отримати за участь в міні грі, опитуванні або щось подібне, і можуть бути використані на будь-який товар, який продається на Aliexpress. Але буває й інший спосіб використання купонів. У таких випадках код купона відомий відразу, але його дія поширюється на конкретний товар з певного моменту часу і може він бути використаний обмежену кількість разів (як правило, один раз для одного аккаунта).

Купони продавців. Другий вид купонів, існуючих на Aliexpress - купони, що надаються самими продавцями. Такі купони можна знайти мало не в кожному магазині, існуючому на Aliexpress. Діють вони на весь товар конкретного магазину і в залежності від його асортименту і ціни можуть бути абсолютно різного номіналу. Інформація про те, чи є в даному магазину подібна акція відображається на сторінці опису товару, так що не замінити її, практично, неможливо.

Купони, обмінені на бали. На Aliexpress існує своя програма просування та реклами. Якщо коротко, то суть її зводиться до того, що в кожному оголошенні під зображенням товару, що продається є значки соціальних мереж. Клікнувши по одному з них ви опублікуєте на своїй сторінці посилання зі спеціальним кодом. Якщо хтось перейде по вашому посиланню (втім, це цілком можете бути і ви самі) і купить товар - вам нараховуються бали, які можна обміняти на купони різного номіналу.
Отримані бали стають доступними після підтвердження отримання замовлення.

Купівля через мобільний додаток

Крім комп’ютерної версії сайту у Aliexpress є і офіційний додаток, доступний для вільного скачування в Google Play Market і Apple IStore. Так ось, його теж можна використовувати для економії.

Вся справа в тому, що для деяких товарів існує додаткова знижка, якщо ви будете купувати їх використовуючи мобільний додаток. Дізнатися про ці товари легко і просто - під ціною кожного з них є напис “Економте більше в мобільній версії”.

Знижка по домовленості

Цей спосіб не дуже поширений, але все ж і він має право бути описаний. Суть його проста: ви знаходите потрібний вам товар і в особистому листуванні з продавцем просите його зробити вам додаткову знижку. Не скажу, що всі будуть згодні це зробити, але іноді виходить. Чекати знижку в $ 5 $ 10- $ 15 так само не доводиться, але $ 1 $ 2 цілком можна скинути. Хоча тут все звичайно залежить від ціни товару. А бували випадки, коли продавець у дипломатичному листуванні пропонував оплатити повну вартість, але обіцяв при цьому вислати 2 примірника необхідного товару, так би мовити за ціною одного.

Кешбек

Кешбек - простий і надійний спосіб повернути частину суми, витрачену на придбання того чи іншого товару. Суть його зводиться до того, що ви переходите до покупки не на пряму, а через спеціальний сервіс, який і повертає вам частину витрачених грошей. Залежно від сервісу суми повернення можуть відрізнятися, але, як правило, для Aliexpress це значення знаходиться в межах 1,5% -3% від вартості замовлення.