Факти про користь квестів

Ескейп-руми - популярна розвага, яке заряджає новою енергією, забирає від проблем і дарує позитивні емоції на довгий час. Втім, яскраві враження - далеко не єдиний багаж, який виносять учасники гри.

Квести приносять реальну користь і розвивають особистісні якості людини:

- Увага, пам’ять, мислення і логіку. Щоб вибратися з кімнати за невеликий проміжок часу, учасники шукають різні ключі, вирішують головоломки, аналізують побачене і знаходять єдино правильний варіант. Візьмем, для прикладу, Квест комната Морг, що знаходиться в Києві, біля метро “Театральна”. Ви опиняєтесь в морзі, сам на сам зі своїми страхами, і щоб як найшвидше вибратися з цього моторошного місця, вам потрібно докласти чимало розумових зусиль.

- Сила волі. Учасники гри чітко формулюють завдання і йдуть до досягнення мети, долаючи невдачі і домагаючись потрібного результату.

- Вміння працювати в команді. Командна взаємодія - важлива складова успіху. Квести в реальності розвивають активність, лідерство і впевненість в собі, а також гнучкість і вміння слухати інших учасників. Справжня знахідка для корпоративного тімбілдінга!

Також можна навести і неочевидні факти від користі квестів. Емоційне розвантаження і особистісний ріст - думаєте, це все, що дають вам квести в реальності? Це не так! Участь в грі дарує масу майже непомітних, але дуже важливих ресурсів.

- Незалежність від гаджетів. Багато людей бояться залишитися без телефону та інтернету, а в ескейп-румах у вас не виявиться ніяких гаджетів. Думаєте, протримається? Звичайно, квест засмокче вас з головою, а на виході ви і не відразу згадайте про існування телефону! Реальність виявиться куди більш цікавою і захоплюючою, ніж телефони та планшети.

- Знайомство з технічними новинками. Висока конкуренція серед ескейп-румів змушує організаторів впроваджувати найсучасніші WOW-ефекти, які невідомі широкому колу осіб. Можливо, ви почерпнете цікаві ідеї для свого офісу, будинку або приглянете цікавий подарунок.

- Фотосесія. Ви мрієте про оригінальні тематичні фотографії? Для цього зовсім необов’язково орендувати реквізит - все готове вже є в сучасних квест-румах. Домовтеся з організаторами про проведення фотосесії і отримаєте яскраві фотографії практично безкоштовно!