Що потрібно знати про мікропозики, щоб уникнути проблем

У наш час дуже просто отримати кредит готівкою вже сьогодні, адже всього за кілька хвилин можна оформити заявку за допомогою інтернету. Дані послуги мікрофінансування (МФО) досить популярні в Україні, оскільки з їх допомогою ви завжди зможете швидко отримати необхідну суму, і це все без купи довідок і поручителів.

На нашем сайте вы узнаете, где можно быстро, выгодно и безопасно получить беспроцентный микрозайм, условия предоставления кредита, контактные данные лучших МФО.

Як не створити собі проблеми при кредиті в МФО?

Онлайн-позики, як правило, видаються лише за кілька хвилин (на банківську карту позичальникові), причому ви відразу ж можете використовувати всі отримані кошти. Однак не варто нехтувати знайомством з умовами отримання позики, адже ніхто ж не хоче отримати негативний досвід кредитування у МФО і отримати проблеми.

Так що ж необхідно зробити для комфортного і вигідного співробітництва з МФО?

- Спочатку обміркуйте терміни, на які вам необхідні гроші. Якщо вони знадобляться не «прямо зараз», то краще відкласти цю позику.

- Постарайтеся визначити суму кредитування і його терміни виходячи зі своїх фінансових можливостей. Дуже важливо не брати кредит на короткий термін, адже можна створити своїй сім’ї «хороше» фінансове навантаження.

- Після слід ретельно перечитати умови і договір на отримання позики.

- При оформленні кредиту в МФО навіть не варто замислюватися про такий варіант, як неповернення коштів. Мікрокредітні організації завжди працюють в строгому порядку закону, так що з легкістю змусять вас повернути гроші через суд.

- Якщо ж у вас в якийсь момент почнуться труднощі з виплатою кредиту, то слід відразу ж (і першим) зателефонувати в кредитну організацію. Насправді МФО дуже часто надають сумлінним клієнтам «кредитні канікули», які не нараховуючи на цей строк проценти.

- У разі, якщо ви не повернете гроші в строк (і не попередите МФО заздалегідь), ви потрапите в Бюро Кредитних Історій України, де будете значитися як несумлінний клієнт. У підсумку це може помітно знизити ваші шанси на отримання наступних грошових позик.

Окремо варто відзначити той факт, що МФО завжди «заохочує» сумлінних клієнтів. Так, при регулярній співпраці, постійному і своєчасному погашення кредитів ви зможете отримати масу «плюсів»: від збільшення термінів кредитування і до отримання максимально можливої ​​суми.

Де краще брати і як отримати мікропозики?

Всього кілька років тому для отримання кредиту нам доводилося «вбивати» багато часу і сил на отримання всіх потрібних «папірців» і очікувати затяжного відповіді банків. Але зараз все змінилося, адже оформити термінову онлайн позику на карту можна всього за кілька хвилин, навіть не виходячи з дому. До того ж тепер кількість відмов прямує «до нуля».

Що необхідно для отримання термінового позики онлайн?

- Спочатку виберіть в інтернеті сайт МФО (краще солідної) і ретельно перегляньте всю зазначену інформацію.

- Далі вам слід визначитися з сумою позики і прорахувати всі кредитні платежі з відсотками за допомогою «кредитного калькулятора» (він є на сайті кожній хорошій мікрофінансової організації).

- Після необхідно вибрати відповідний вам термін кредитування.

- Наступним кроком буде заповнення заявки на сайті МФО, вказавши там всю необхідну інформацію.

- Перед відправкою заявки слід ще раз ретельно перевірити правильність даних, і лише після цього відправити заявку.

- І все, вам залишається лише дочекатися дзвінка від представника мікрокредітной організації (зазвичай передзвонюють протягом 15 хвилин) і отримати свої кошти на карту.

Насправді мікрофінансові організації рідко коли відмовляють клієнтам, але ось з процентними ставками у всіх по-різному. Тому при виборі термінової онлайн позики краще звернути увагу на перевірені часом МФО, які працюють вже не перший рік.

Саме перевірені мікрокредітной організації дозволять вам отримати ряд переваг, таких як:

- Зрозумілий договір позики без «підводних каменів».

- Гнучкі умови для оплати позики.

- Тривалі терміни погашення кредиту.

- Можливість дострокового погашення кредиту.

- Невелику процентну ставку за позикою.

- Професійну і швидку консультацію по будь-яких питань, пов’язаних з позиками.

- Захист особистої інформації.

- Поліпшення кредитної історії.

- Збільшення максимально доступної суми коштів для позики і зменшення процентної ставки.

У підсумку можна (і слід) зробити такі висновки: співпраця з мікрокредітними організаціями може бути вигідною і комфортною, але для цього необхідно сумлінно виконувати всі умови договору. Крім того, слід звертатися до перевірених МФО, щоб уникнути зайвих проблем.