Народні прикмети: подарунки-табу, які не можна дарувати чоловікам

Давні забобони, що дійшли до наших днів попереджають - деякі традиційні презенти чоловікам здатні посварити дарувальника і одержувача, принести в життя людини, котра приймає дар неприємності, і навіть нещастя, злидні.

Зараз існує багато місць, де можна знайти хороший, оригінальний подарунок коханому, братові, сину, колезі по роботі, другові, для прикладу, ось тут https://podarki-odessa.com/dlja-muzhchin/. Так само, як і існує багато народних прикмет, згідно з якими, на деякі подарунки накладається табу. Дарувати, чи не дарувати вподобану вами річ - справа за вами, але якщо ювіляр, іменинник, чи просто людина, якій хочеться зробити приємне дуже забобонна, ці поради дійсно допоможуть вибрати найоптимальніший презент.

Якщо мова йде про подарунок чоловікові, відразу відмовтеся від годинника. Якщо він презентований дружиною/дівчиною - це до сварки, і навіть до розлучення; товаришами, колегами, партнерами - співпраці або дружбі прийде кінець!

Скажіть «ні» стереотипам і відмовтеся від тапок, шкарпеток. Вважається, що якщо дарувати своєму чоловікові подібні предмети, то таким чином його «одягають», щоб він пішов до іншої жінки. Подібні речі не є хорошим подарунком, навіть якщо подаровані мамою, родичами або друзями.

Відмовтеся від книг. Особливо, якщо книгу ви вирішили піднести коханому чоловікові або подружжю. Вважається, цей подарунок стане причиною зради.

Носовичок принесе сльози і зайві турботи. Згідно народним прикметам ви так ніби змушуєте чоловіка поплакати в хустку. Не зовсім однозначний подарунок гроші. Поганих прикмет з ними не пов’язано, але вважається, що це дар без душі.

Думка що хороший подарунок - дорогий елітний алкоголь, помилкова. В життя одержувача подібний презент принесе пристрасть до напою. Уникнути негативу можна, розпивши алкоголь відразу. Якщо пляшка залишиться «до кращих часів», в житті чоловіка почнуть відбуватися не найкращі події.

Багато суперечок щодо того, чи можна дарувати речі, які асоціюються з вогнем. В даному випадку мова йде про кальяни, запальнички, сигари. У народі побутує думка, що подібні речі в принципі несуть негативну енергетику і як би притягують пожежу. Екстрасенси ж пояснюють, що негатив і неприємності притягнуть ці предмети тільки в тому випадку, якщо подаровані поганою людиною зі злим умислом, яка бажає вам зла. Ви не впевнені як ставиться до вас дарувальник кальяну - збризніть річ святою водою і прочитайте молитву Отче наш очистивши її від можливої ​​змови, злості. Якщо говорити про свічки, то це єдиний позитивний подарунок, пов’язаний з вогнем - за прикметами, вона спалює енергетичний сміття.

Якщо ви людина забобонна, тоді утримайтеся від такого презенту, як рукавички. Отримати їх від дружини, матері, сестри, друга - в найближчим часом припинити спілкування з ними. Небезпечно підносити рукавички компаньйонам, колегам, вона вказує на те, що угоди будуть розірвані.

Не найкращий подарунок рушник. Так, почасти він асоціюється з похоронами, притягненням до хати хвороби або вказанням на довгу дорогу.

Багато позитивних повір’їв пов’язано з оперізуючими речами, такими як шарф, кільце, ремінь, браслет. Вважається, що вони принесуть людині удачу і для чоловіка можуть бути вельми корисними. Якщо шарф був пов’язаний жінкою, вона вклала в нього частину своєї енергії і надалі подарувала коханому, то вона його прив’яже до себе на все життя.

Згідно наступного трактування, якщо жінка дарує чоловікові шарф, вона зруйнує відносини, які є у нього на сьогоднішній день. Якщо серце молодого чоловіка було зайнято, то завоювати його (як в першому випадку) не вийде. Просто відбудеться розставання з коханою.

Чи можна дарувати сорочку і труси? Підносити сорочки не можна коханим, які не перебувають в офіційних стосунках. В такому випадку молода дівчина як би провокує свого молодого чоловіка на зраду. Нижня білизна - негативний подарунок, тому від трусів в подарунок чоловікові варто відмовитися, з тієї ж причини що і зі шкарпетками. Подарувати можна дитині, якщо ви її сестра, тітка, мама.