Створюємо образ Casual для вбрання осінньо-зимового періоду

Головним трендом цього осінньо-зимового сезону по праву вважається зручний і практичний стиль Casual. Завдяки величезному різноманіттю можливих комбінацій одягу і аксесуарів, цей стиль ідеально вписується в будь-який гардероб. У холодну пору року особливо важливо не тільки виділятися з натовпу, але вибирати функціональний теплий одяг, який може забезпечити захист від холоду, вітру і сльоти.

Створити зимовий образ Casual досить просто, оскільки більшість сучасних модних брендів дотримуються саме цього стилю, створюючи нові колекції. Головне правило - додати до свого зовнішнього вигляду крапельку недбалості. Власне, самі речі ви можете комбінувати як завгодно, жорстких рамок і обмежень немає. Вітчизняний бренд Clasna зараз пропонує по вигідним цінам стильні і практичні демісезонні молодіжні куртки, плащі і пуховики в стилі Casual, а ми поговоримо про інші аксесуари. 

Джинси

Сьогодні джинси є, мабуть, в гардеробі майже кожної людини. І не дарма! Цей елемент одягу ідеально вписується в найрізноманітніші образи. Джинси можна носити зі строгими піджаками або одягати разом з розтягнутим светром. Джинси - відмінна альтернатива штанам, коли ви збираєтеся на зустріч. Вони поєднуються з різними моделями сорочок і блуз, світшотами, пончо, жилетами і навіть з в’язаними сукнями. Величезний вибір моделей дозволяє підібрати джинси, які будуть ідеально підкреслювати достоїнства фігури і приховувати недоліки: кльош, скинни, джинси-бойфренди, варенки, з високою або низькою посадкою, завужені донизу, класичні і т.д.

Светр і джемпер

Про достоїнства цих елементів одягу можна говорити нескінченно. Ця неймовірно зручний і теплий одяг завоювала величезну популярність завдяки поєднанню простоти, комфорту, оригінального стилю і універсальності. Слово светр походить від англійського «sweat», що означає «потіти». Основне призначення светри - дарувати і зберігати тепло і захищати від холоду. Адже не дарма наші бабусі з особливою турботою в’яжуть нам м’які і приємні подарунки. Різні способи в’язки породили величезну кількість стильних і унікальних моделей светрів, джемперів і пуловерів.


В’язана сукня

Незважаючи на свою простоту, в’язане плаття є must-have для кожної дівчини цієї зими. Модні будинки і знамениті бренди обов’язково мають у своїй колекції кілька варіантів таких суконь. Фішка в тому, що носити їх можна практично з чим завгодно: з щільними колготами, легінсами і джеггінси, джинсами, вузькими брюками. Під плаття допускається надягати бавовняну сорочку або блузку, а поверх - жилетку, піджак або палантин. Такі в’язані сукні ідеально виглядають з високими чобітьми і великою кількістю аксесуарів.

Піджак

Піджак в стилі Casual - незамінна річ для ділових зустрічей і різних світських заходів. Чоловічі і жіночі моделі піджаків представлені в різних кольорах. Для неформальних зустрічей і побачення підійдуть піджаки з різними цікавими принтами. Цей елемент гардероба також можна комбінувати з величезною кількістю речей. Носити піджак теж можна по-різному: повністю застебнувши, нарозхрист, з засуканими рукавами або просто накинувши поверх плечей.

Кардиган

Універсальний в’язаний жакет без коміра на ґудзиках або без них, який можна надіти на сорочку, футболку, плаття і водолазку. Класична модель має глибокий V-подібний виріз і приталений силует. Спочатку кардиган виготовлявся з грубої вовни і був призначений для утеплення під формені мундири британських офіцерів і солдатів. Сьогодні кардиган теж можна назвати найголовнішим утеплювачем в холодну пору року. Подовжені моделі дозволяють укрити від холоду поперек. На особливу увагу заслуговують моделі з кашеміру, фетрового бавовни, мохеру або ангори.


Спідниця зі шкіри та замші

Спідниця-олівець, міні, дзвіночок, максі і міді, виконані зі шкіри або замші є абсолютним хітом не тільки взимку, але і в інші пори року. Сучасні шкіряні спідниці представлені в цікавій колірній гамі, а моделі з м’якої замші додадуть образу дух 70-х років.

Водолазка

Безсумнівно, водолазка - це незамінна і універсальна річ для чоловіків, жінок і дітей. Головне достоїнство водолазок криється в високому комірі, завдяки якому горло завжди знаходиться в теплі. Сьогоднішній вибір водолазок досить великий. Є як класичні однотонні моделі, так і яскраві водолазки з принтами. Вони також можуть бути виконані з різних матеріалів, що дозволяє комбінувати їх з іншими елементами одягу.

Парка

Парка вже давно завоювала любов всіх модників. Довга тепла куртка з капюшоном має багату історію. Запозичена у ескімосів, ця куртка спочатку створювалася тільки для чоловіків. Однак і парка з часом підтримала одну з найактуальніших тенденцій - перейшла з розряду чоловічого одягу в унісекс. Утеплений варіант куртки-парки досить надійний і просто незамінний для суворих зим. Багаторічна історія зробила з парки по-справжньому культову куртку. Це ідеальний зимовий варіант, завдяки якому вам не буде страшний холод і сильний вітер.