Британці навчилися перетворювати селфі в льодяники

Селфі - мегапопулярна у всьому світі розвага - перетворюються в їстівні льодяники! Унікальний проект реалізували в Великобританії.

Одна з британських кондитерських розповсюдила новину про те, що перетворить будь-яке селфі в їстівний льодяник. Зображення, яке можна облизнути, виходить досить значним в розмірах.

Щоб придбати такі незвичайні солодощі, необхідно відправити в компанію своє (чи свого ближнього) селфі. На основі фотографії фахівці створять реальне зображення обличчя покупця у вигляді цукерки. Ідея була розвинена завдяки стартапу Firebox. Вони також пропонують зробити льодяники не тільки зі своїм зображенням, але у вигляді обличчя будь-якої знаменитості. За словами розробників, в такі льодяники будуть входити тільки натуральні ароматизатори.

Така унікальна селф-солодощі обійдеться в 39,99 фунтів стерлінгів. Варто сказати, що ідея припала до душі багатьом жителям Великобританії. А от по посиланню купить карамель ви можете по набагато меншій вартості замовити різноманітні за формою і смаком льодяники.

Взагалі, чого тільки не придумують в наш час, щоб залучити покупця саме до свого товару. Так і з льодяниками: вони немов планети Сонячної системи, очі, картини ван Гога, їх роблять у вигляді равликів, птахів, Пікачу, в формі діамантів, зі справжніми квітами, а для любителів зовсім вже незвичайного - є навіть зі справжніми мурахами і скорпіонами.

Зокрема, виробник кондитерських виробів Hotlix близько 35 років випускає льодяники зі справжніми комахами всередині - хробаки, скорпіони, цвіркуни, мурахи. Зі смаками апельсина, яблука, лимона або текіли. І до того ж, все це користується просто шаленим попитом!


А от Sparko Sweets створює ось таку оригінальну серію «Galactic Lollipops», виконаних у вигляді планет нашої Сонячної Системи. Звичайно ж, льодяники мають різні смаки. Погодьтесь, їх можна було б використовувати як смачні макети на уроках астрономії!


Кондитерська компанія Ameya Eitaro з Японії випускає оригінальну колекцію солодощів, виготовлених зі звичайного цукру, а за своїм зовнішнім виглядом нагадують вони справжні діаманти. Для кожного “діаманта” розробляється індивідуальний дизайн упаковки. Варто зазначити, що цукерки для реалізації поміщаються в справжні шкатулки для коштовностей.