Нова ера футбольних бутс від Adidas

Крута тема від Adidas - нові бутси, стиль яких, як і конфігурацію шипів, можна швидко міняти за допомогою розбірної конструкції. Новинка ще не стала популярною, так як технологія допрацьовується, але, можливо, саме за цією моделлю стоїть майбутнє футбольного взуття!

Компанія Adidas дійсно здивувала світ новиною, що запускає новий формат футбольних бутс-трансформерів. Нова технологія отримала назву GLITCH і поки офіційно не презентована, але весь футбольний світ вже у всю обговорює цю новинку, не здогадуючись, як розробникам вдалося реалізувати цю ідею і настільки нові бутси будуть надійні у використанні.

Вся революційність нової розробки полягає в тому, що кожен гравець може сам створити для себе стиль своїх бутс, використовуючи різні модулі, які при з’єднанні утворюють бутси з повною адаптацією під особливості ноги і смаку гравця.

Якщо вникнути в суть цієї розробки, то ставка тут робиться на персоналізації дизайну для кожного футболіста, коли питання практичності залишається відкритим. Колись компанія Adidas намагалася зробити подібні трансформери і на той час ця розробка взагалі не прижилася, наткнувшись на гору критики і невдоволення. Подивимося, як відреагують гравці на появу GLITCH, які були продемонстровані молодими футболістами з Лондона як нова епоха виробництва ігрових бутс.

Що ж собою являє GLITCH? Це змінна конструкція, що складається з двох секцій:

- внутрішнього черевика;
- зовнішньої обшивки.


GLITCH об’єднав в собі кращі розробки компанії, тому забезпечить гравцям повну адаптивність їх ігровий взуття як до особливостей будови їх стоп, так і до ігрових полів.

Головна фішка нових бутс - це їх конструкція без шнурівки, а також можливість підібрати, крім дизайну, потрібну конфігурацію шипів. Користуватися цим дивом можна буде зовсім скоро, проте продажі почнуться з Великобританії, де група гравців протягом попереднього року таємно тестувала новинку.

GLITCH в стандартній комплектації будуть пропонуватися з шістьма варіаціями кольорів верхньоъ частини і чотирма різновидами внутрішнього черевика.

Нам залишається тільки дочекатися новинку і протестувати її, оскільки є багато питань щодо їх надійності комфорту. Оригінальний дизайн не викликає ніяких сумнівів, а ось практична сторона питання залишається відкритою.

Всю необходимую экипировку и аксессуары для футбола, гандбола, баскетбола и волейбола предлагает футбольный интернет-магазин azteca.com.ua. Здесь представлен широкий ассортимент оригинальных изделий известных брендов по преемлемой стоимости.