Вибираємо якісний стильний клатч в CLUTCH&CLUTCH

Месенджери, портфелі, барсетки вже в минулому, - на арену вийшов стильний неймовірно функціональний і одночасно елегантний чоловічий клатч. Ні, він не перебрався з жіночого будуара в чоловічий гардероб, навпаки, він завжди був присутній в ньому, але протягом кількох десятиліть був незаслужено забутий. Сьогодні клатч знову на піку популярності, цей аксесуар купують для себе багато чоловіків.

І, це не дивно, оскільки чоловічий клатч - це зручне сховище для грошей і документів, які завжди повинні бути під рукою. Ну і звичайно, не слід забувати про компакність габаритів і зручність використання. Клатч не займає багато місця, а для зручності експлуатації маленької сумки передбачена коротка ручка-петля, зафіксована в верхньому кутку аксесуара, яку при необхідності можна відстебнути.

Як вибрати чоловічий клатч - секрети і поради

Вам потрібно купити чоловічий клатч, щоб доповнити свій образ, підкреслити статус і просто порадувати себе придбанням функціонального аксесуара? Рекомендуємо вам прислухатися до порад стилістів і дизайнерів, які вважають, що при виборі клатча слід брати до уваги такі аспекти:

• модель;
• колір;
• тип матеріалу;
• наявність або відсутність декоративних елементів;

Розглянемо більш детально кожен з цих аспектів.

Різноманіття моделей полегшить вибір.

Популярні бренди готові запропонувати покупцям різні моделі клатчів, які ідеальним чином поєднуються не тільки з класичним солідним чоловічим костюмом-трійкою, але і з більш простий повсякденним одягом в стилі casual. Ось тут https://clutch-clutch.com.ua/g5394633-klatchi-muzhskie ви знайдете чудові моделі Armani,  Prada, B.Veneta, і інших іменитих брендів. І нехай не викликає сумнівів надто приваблива, доступна ціна на ці вироби в інтернет-магазині CLUTCH&CLUTCH. Будьте впевнені, тут нема місця низькопробному азійському контрафактному ширпотребу, а представлені суто найвищої якості оригінальні вироби і репліки.

Такі функціональні, неймовірно зручні аксесуари, як клатч є універсальними, оскільки вони відмінно поєднуються з діловим і повсякденним чином. Звичайно, якщо йдеться мова про стандартний онлайн-шопінг, вподобану річ важко “приміряти на себе” і об’єктивно оцінити це поєднання. Зате магазин CLUTCH&CLUTCH має у Києві власний шоу-рум, де ви зможете це зробити, потримати в руках аксесуар, перевірити якість, а заодно отримати професійну консультацію.

Колір має значення!

Тут все просто. Перевагу слід віддавати екземплярів того кольору, які гармонійно поєднуються із загальною колірною палітрою одягу і взуття, яка присутня у вашому гардеробі. Виняток становлять клатчі чорного кольору. Чорний колір дійсно універсальний, він підходить до будь-якої колірної палітри.

Шкіра vs екошкіра - хто кого?

Як би не ратували любителі живої природи за збереження рідкісних видів тварин і принцип використання альтернативних матеріалів в процесі створення одягу, взуття та аксесуарів, клатчі з натуральної шкіри виглядають набагато більш презентабельно, ніж бюджетні аналоги, виконані з штучних матеріалів.

Втім, що вибирати: натуральну шкіру, чи замінник - вибір за вами. У всякому разі в CLUTCH&CLUTCH ви можете підібрати для себе і той і інший варіанти, виходячи з власних уподобань, переконань і наявного бюджету. І це стосується не тільки клатчів, в цьому інтернет-магазині представлено широкий асортимент і інших стильних функціональних аксесуарів для чоловіків і жінок: портмоне, гаманці, сумки, ремені, косметички, несесери.

Декору багато не буває!

Ця доктрина може бути застосована до процесу вибору жіночих аксесуарів, що ж стосується чоловічих клатчів, варто дотримуватися золотої середини. Аксесуар повинен бути стильним і не надто прикрашений декоративними елементами. Кращою прикрасою клатча є скромний логотип бренду з всесвітньо відомим ім’ям, розташований на лицьовій стороні аксесуара.