Енергетика фотографій в вашому домі

Думаю, для багатьох не секрет, що будь-яке фото несе в собі ту чи іншу енергетику, яка в основному залежить від того, хто на фото, де це фото зроблено і т.д.

Наприклад, сімейний альбом - це щоденник життя, переглядаючи який, ми згадуємо себе і обставини, при яких було знято те чи інше фото. Деякі кадри часом так сильно врізаються в нашу пам’ять, що, згадуючи про ту чи іншу подію, чи людину, ми постійно бачимо їх перед собою.

Хочеться ще відзначити, що цифрові фотографії не так чітко передають енергетику, як старі плівкові. І багато чого залежить від того, хто робить знімок: чим талановитіший фотограф, тим більше себе він вкладає в фото. Для прикладу, в цій фотостудії працюють дійсно професійні креативні фотохудожники, здатні створити справжні фотошедеври любої тематики і складності. 

Напевно, варто обговорити, які фотографії слід знімати і зберігати, а від яких краще позбутися або, у всякому разі, заховати кудись подалі.

1. Посмертні фотографії. Дуже поширене явище, особливо для початку 20-го століття. Несуть в собі мертву, холодну енергетику. На думку деяких екстрасенсів і парапсихологів, такі фото слід зберігати лише в тому випадку, якщо Ви точно знаєте, що на них зображені Ваші родичі, які ні за що не зробили б Вам чогось поганого. В іншому ж випадку їх слід спалити. Справа в тому, що душа того померлого, як вважається, буде мати доступ до Вашої оселі та впливати на Вас і Ваше життя. А вплив може бути як поганим, так і хорошим - залежить від ставлення до Вас цієї людину за життя. І запам’ятайте, що фотографії померлих слід зберігати окремо від знімків живих людей - в іншому альбомі або окремій коробці.

2. Старі фотографії давно померлих родичів мають схожий вплив з посмертними фото, і поводитися з ними варто аналогічним чином. Просто вони не настільки енергетично сильні.

3. Фотографії з засвіченими або спотвореними обличчями теж несуть негативну енергетику. Це може інтуїтивно відчути будь-яка людина, що дивиться на подібний кадр. Такі знімки можуть привести людину, зображену на фото, до різних захворювань, а також до травм і каліцтв.

4. Не варто зберігати в будинку і тим більше ставити на чільне місце знімки невідомих зруйнованих будинків, кладовищ, масових військових поховань і т.д. Ці місця несуть величезний потік негативу, так як багато людей переживали там найстрашніші моменти свого життя. Особливо небезпечними подібні фото стають для тих, хто зображений на такій світлині. Подібні кадри слід знищувати.

5. Весільні фотографії, як правило, енергетично дуже сильні. Якщо Ви були дійсно щасливі на своєму весіллі, і спогади у Вас про нього збереглися хороші, то енергетика цих фотографій, звичайно ж, позитивна. Ці фотографії можна вішати в спальні і ставити на видних місцях. У ті моменти, коли у Вашому сімейному житті назрівають якісь конфлікти, можете перебирати ці фотографії і занурюватися в щасливі спогади - це допоможе знайти вірне рішення.

6. Дитячі фотографії взагалі не можна робити, якщо дитині ще немає 6-9 місяців. Тим більше, подібні фото не можна нікому показувати. Причина цього - незахищеність маленької дитини від негативу. Попросту кажучи, немовляті може нанести енергетичний шкоду навіть той, хто не бажає зла ні йому, ні його родині.

Як би там не було, просто слухайте свій внутрішній голос, і Ви самі зможете оцінити енергетику фото, позитивна вона, чи світлина таїть в собі приховану небезпеку для Вашого майбутнього. Може трапитися навіть так, що фотографії з явно негативними об’єктами матимуть позитивну енергетику завдяки роботі і зусиллям професіонала, одержимого своєю справою.