Овнам - червоний, а Тельцям - зелений: який колір гаманця підходить кожному знаку зодіаку

Як кажуть експерти, якщо ви до цих пір не багаті, значить, скоріш за все, самі того не хочете. Найпростіше нарікати на несправедливість життя або низькооплачувану роботу, однак якщо ви дійсно хочете поправити своє фінансове становище, тоді перестаньте скиглити і роздумувати, а почніть діяти. Наприклад, виберіть собі правильний гаманець.

Астрологи і фахівці з фен-шуй стверджують, що кожен певний відтінок може або привабити до вас удачу і багатство, або, навпаки, зробити так, що гроші будуть витікати, як вода. Заходіть по посиланню мужские кошельки оптом, там ви знайдете величезне різноманіття стильних функціональних моделей різних кольорів, з поміж яких обов’язково знайдете свій!

Який же колір гаманця повинен бути у кожного знака зодіаку, щоб налагодилося фінансове благополуччя?

Овен

Як запевняють експерти, успіх і удачу в фінансових справах цим вогненним знакам принесуть всі відтінки червоного, а також рожевий, лимонно-жовтий і білий колір. Але якщо ви хочете зміцнити свої позиції, тоді вибирайте насичено-червоний, оскільки планета-покровитель вашого знака - Марс. Тільки ні в якому разі не купуйте чорне, синє або зелене портмоне - вони не тільки не принесуть вам удачу, але і відлякають від вас приплив грошових коштів.

Телець

Представникам даного знака протегує Венера і цілком логічно, що успіх і благополуччя Тельцям здатні принести аксесуари зеленого кольору. Щоб фінансове становище покращилося напевно, купіть собі не тільки гаманець зеленого відтінку, але і блокнот, ручку, навушники або чохол для паспорта. Крім того, можна придивитися до портмоне рожевого або білого відтінку - вони теж будуть «працювати» на вас.

Близнюки

Покровителем цих товариських представників даного знаку є Меркурій і, відповідно, для поліпшення фінансового становища їм слід вибирати гаманець золотисто-жовтого відтінку, а до нього ще яскраво-жовтий чохол, обкладинку для паспорта або навушники. Ніжно-зелений, рожевий і білий відтінок теж допоможе залучити успіх Близнюкам, а ось від придбання портмоне синього або пурпурно-фіолетового відтінків краще утриматися.

Рак

Умиротвореним представникам даного знаку протегує Місяць і саме він диктує свої правила і впливає на всі сфери їх життя. Щоб привернути щастя і багатство, Ракам необхідно купити гаманець перлинно-білого або приглушено-червоного відтінку. Крім того, експерти рекомендують їм додати в повсякденний гардероб жовтий колір, що допоможе цьому знаку зодіаку відчути себе більш енергійним. А ось всі відтінки зеленого їм протипоказані, тому їх краще обходити стороною.

Лев

Царственим представникам даного знаку протегує саме Сонце, і воно ж впливає на всі сфери життя. Для залучення багатства цьому щедрому знаку зодіаку необхідно придбати гаманець золотого або насиченого оранжево-жовтого відтінку.

Діва

Практичними і мудрими Дівами керує Меркурій і, відповідно, для повної реалізації своїх можливостей, а також для залучення фінансового благополуччя, представникам даного знаку краще вибрати гаманець синього або блакитного відтінку.

Ваги

Аристократичними і строгими Терезами керує планета Венера, вона ж наділяє представників даного знаку потужним внутрішнім стрижнем і прагненням доторкнутися до прекрасного. Для досягнення успіху і процвітання, Терезам необхідно звернути увагу на портмоне білого, бежевого, світло-зеленого або небесно-блакитного відтінку.

Скорпіон

Покровителем пристрасного знака є Марс і їм, також, як і Овнам, підходять всі відтінки червоного. Однак, щоб прив’язати до себе удачу надовго, необхідно придивитися до аксесуарів білого, шоколадного, синього або насичено-оранжевого кольору.

Стрілець

Непосидючими і амбітними представниками даного знака є Юпітер і саме він дає їм енергію і відчуття свободи. Щоб поправити своє фінансове становище, Стрільцям варто вибирати гаманець бежевого, зеленого, насичено-жовтого або оранжевого відтінку.

Козеріг

Стриманим і працьовитим представникам даного знаку протегує Сатурн, який робить їх життя таким спокійним і розміреним. Якщо говорити про удачу, то представнику даного знаку підійде гаманець кольору хакі, чорний, сірий, зелений, синій, коричневий.

Водолій

Незалежним і знаючим собі ціну Водоліям також протегує Сатурн. Однак, на відміну від Козерогів, представники даного знаку вирішуються на зміни, якщо вважають, що прийшов час нарешті змінити своє життя. Щоб налагодити своє фінансове становище, Водоліям рекомендується вибирати гаманець світло-блакитного, червоного, фіолетового або оранжевого відтінку.

Риби

Таємничими Рибами керує Юпітер, наповнюючи їх життя творчістю, меланхолією і певною таємничістю. Щоб привернути успіх і благополуччя, представникам даного знаку необхідно звернути увагу на жовтий, зелений, рожевий або помаранчевий гаманець.