Особливості інтер’єрної 3d візуалізації, і де замовити цю послугу

Стандартна розробка дизайнерського проекту на папері з допомогою олівців - річ корисна, але візуального уявлення про майбутнє інтер'єру замовник отримати по ній не зможе. Куди ефективніше використовувати 3D візуалізацію інтер'єру, доповнює звичайні креслення, оскільки там будуть враховані найдрібніші деталі і елементи.

Що таке 3D візуалізація?

Вже протягом багатьох років існує спеціальне програмне забезпечення, призначене для створення реалістичних тривимірних моделей оточення, що практично не відрізняються від фотографій. Результатом стає наближена до реальності картинка, яка допомагає оцінити особливості інтер’єру приміщень в будинку, але без безпосереднього створення самого оточення.

Зацікавило? Ну звичайно, хто ж відмовиться ще на стадії підготовки до капітального ремонту зазирнути у свою оновлену домівку! Безумовно, сам процес створення такої візуалізації передбачає величезний досвід у виконавця, і у цьому контексті хочеться порекомендувати досвідчениї креативних фахівців Kucheriavi-studio, які дійсно здатні реалізувати вашу мрію ідеального житла. Не будемо вдаватися у подробиці як їм це вдається, достатньо просто на сайті студії kucheriavi-studio.pro переглянути портфоліо, і, заодно, почитати відгуки клієнтів.

3D візуалізація допоможе вам не тільки побачити, як буде виглядати приміщення після ремонту, але і зрозуміти наскільки комфортно ви себе в такому інтер’єрі будете відчувати, як будуть поєднуватися запропоновані дизайнером кольори, де будуть стояти меблі. Ви побачите все, аж до текстилю штор і дрібних елементів декору.

Варто зазначити, що бюджет проекту 3D візуалізації широко варіюється. Вартість робіт завжди вище, ніж в ситуації з кресленнями на папері, але витрати окупаються за рахунок відсутності помилок на наступних етапах опрацювання інтер’єру в конкретному приміщенні.

Підготовчий період включає уважне спілкування між замовником і виконавцем, оскільки необхідно враховувати масу нюансів. Підбирається колірна гамма, стилістика інтер’єру, конкретні матеріали, фактура і текстиль. В технічному завданні (ТЗ) документується все вищеперелічене. На опрацювання кожного приміщення в квартирі може піти від декількох днів до місяця, в залежності від кількості деталей, площі, побажань замовника.

У чому переваги 3D візуалізації?

Архітектурна візуалізація - багатоскладовий і скрупульозний процес, але в чому ж його ключові переваги? Перерахуємо їх:

- Тільки даний вид інтер’єрного моделювання дозволяє отримати готовий результат в деталях. З’являється приголомшлива можливість не просто побачити готовий інтер’єр, але і переміщатися по ньому в віртуальному просторі, уважно оглядаючи кожен куточок;

- Можливість експериментування з оздоблювальними матеріалами і квітами, які змінюються буквально одним клацанням мишки. Ви зможете побачити, як виглядають жалюзі, різні види оббивки для м’яких меблів, текстильні візерунки і багато іншого;

- Швидке додавання предметів меблів. Це відбувається значно простіше і швидше, ніж в процесі обробки вносити в кімнату готові зразки.

Тривимірна візуалізація допомагає полегшити працю дизайнерів, а також заощадити час і нерви замовника. Всі зміни легко вносити ще до початку ремонтних робіт.

Даний вид послуг популярний і при відкритті закладів (кафе, клуби, ресторани, фітнес-центри), і в дизайні інтер’єрів в житлових приміщеннях. Підійде візуалізація і при будівництві заміського будинку, але вартість проекту збільшується (через велику площі об’єкта). Зате всі інтер’єри будуть в єдиному стилі, кольоровій гамі, в точній відповідності з побажаннями.

Скільки коштує 3D візуалізація?

Вартість визначається безліччю факторів, включаючи площу приміщення, а ціна зазвичай виставляється за 1 квадратний метр. Розцінки широко варіюються (в залежності від фірми, використовуваного ПО і інших чинників). У випадку з Kucheriavi-studio можете не переживати, що будуть заплачені лишні гроші, цінова доктрина у цій студії досить лояльна, окрім того в роботі з клієнтами тут застосовується індивідуальний підхід з урахуванням всіх побажань. Де є можливість - завжди зекономиться, причому без втрати якіості кінцевого результату. Зрештою, в будь-який момент ви зможете звязатись Халіною, чи Ярославом Кучерявими і вияснити всі робочі моменти проекту, отримати детальну консультацію.

Насамкінець зазначимо, що економити на цій послузі не слід, оскільки готова 3D візуалізація допоможе вирішити всі завдання, пов’язані з подальшою розробкою інтер’єру. Основне завдання - грамотно розпланувати бюджет перед початком роботи.