Зніміть це негайно! 6 речей, які не можна надягати на дитину взимку

Обмороження, падіння на льоду, скутість під час прогулянок - причиною часто стає окремий недоречний дитячий одяг. Які зимові речі не варто купувати своїй дитині?

Шуба з натурального хутра

Шуба, особливо натуральна - це дуже непрактично. За хутром потрібно доглядати і дбайливо носити. Та й на дитині така шуба буде виглядати занадто по-чудернацьки і безглуздо.

Альтернатива: серед безлічі однакових пуховиків обов’язково знайдеться щось оригінальне, стильне, що завоює серце вашої дитини. У зимових куртках на синтепоні або холлофайбері легко, тепло і не страшно валятися в снігу. До слова, саме зараз в інтернет-магазині https://alur-shop.com.ua/ можна вигідно придбати чудові зимові дитячі куртки.

Хутряні навушники

Хутряні навушники для дівчаток - це модний аксесуар, в якому вони нібито схожі на дорослих (які взагалі іноді в морози хизуються без шапок). Ходити взимку в хутряних навушниках - все одно що без шапки. Можна заробити переохолодження голови, обмороження вух (у маленьких непосид навушники часто спадають), застуду, запалення, а в гіршому випадку - менінгіт.

Альтернатива: запропонуйте дитині стильну заміну - наприклад, актуальний в цьому сезоні тюрбан. У ньому не так жарко, він закриває вуха і голову і викличе заздрість навіть у деяких дорослих модниць.

Взуття на танкетці або високій платформі

Швидше за все, знаєте по собі - чим більше снігу, тим нижчий каблук. На дітей це теж розповсюджуєтся, тому утеплені черевики на платформі або танкетці, зимові снікерси та інше подібне взуття під забороною! Інакше не минути падінь, розтягнень і моря сліз.

Альтернатива: так, школяркам хочеться не зручності, а краси - трекінгові зимові черевики з красивим пуховиком або курткою не одягнеш, та й з сукнею таке взуття виглядає безглуздо. Ситуацію врятують дутики, уггі або будь-які шкіряні черевики з низьким ходом. Якщо правильно підібрати образ з таким взуттям, виглядати він буде дуже круто!

Мітенки

Чим, насамперед, займеться на вулиці дитина, ледь випаде перший сніг? Правильно! Піде грати в сніжки або ліпити сніговика. Мітенки - рукавички з відкритими пальцями - зручні, але найчастіше призводять до обморожень верхніх фаланг.

Альтернатива: в звичайних рукавичках пальці не замерзнуть так як в мітенках, тому зупиніться на них, коли збираєте дитину на вулицю. Мітенки носити можна, але тільки при стійкій плюсовій температурі.

Жилет

Жилет - безглузда річ в зимовому гардеробі дитини. Тіло в теплі, але руки все одно будуть мерзнути. Така річ може підійти для короткої пробіжки по вулиці (з будинку до машини) і тільки восени або навесні року. Тому приберіть жилетку подалі в коробку і забудьте про неї як мінімум до березня.

Альтернатива: куртка від гірськолижного костюма. Вона легка, не продувається, тримає тепло і володіє системою захисту від попадання вітру і снігу. Відмінний варіант для активних дітей.

Діряві джинси

Жодна нормальна мама не відправить дитину взимку на вулицю в рваних джинсах. Це взагалі не зимова річ. Вони доречні, якщо ви збираєтеся їхати в торговий центр, наприклад, і там в теплому зимовому костюмі дитині буде жарко, але і в цьому випадку штани з прорізами виглядають на дітях дуже вульгарно.

Альтернатива: утеплені джинси. У них можна дійти до зупинки транспорту і не замерзнути під час недовгої спонтанної прогулянки. У магазинах, торгових центрах і на закритих дитячих майданчиках, до речі, в них теж буде комфортно, тому що там майже завжди працює кондиціонер.