Що потрібно знати про Forex трейдеру

Біржа валют Форекс існує більше 40 років і привертає до себе багатьох інвесторів, трейдерів, охочих заробити. Будь-яка справа, будь-яка торгівля несе елементи ризику. Торгівля на валютному ринку завжди ризикована і непередбачувана, але прибуткова.

Если вы желаете добиться успеха на рынке Форекс, без опытного брокера никак не обойтись. В связи с этим хочется порекомендовать компанию AvaTrade, в арсенале которой самые эффективные наработки в сфере трейдинга, объем ежемесячных сделок в сумме свыше 60 млрд. долларов, а доверяют этому брокеру более 200 тыс. клиентов по всему миру.

На ринку Форекс можна заробити, вклавши для початку 200-300 $. А щоб торгівля приносила прибуток, і ви стали успішним трейдером або інвестором, треба вивчити основи роботи на біржі. Це допоможе стабільно отримувати чималі суми.

Виберіть для початку Форекс брокера. В інтернеті завжди можна знайти топ кращих світових брокерів торгівлі на Форекс. Розгляньте всі плюси і мінуси брокера, можна відвідати популярні форуми, на яких можна знайти корисні відгуки або рекомендації. Вивчіть їх звіти за минулі роки. Будьте уважні, не довіряйте брокерам, які працюють недавно, що пропонують максимально вигідні відсотки.

Трейдерство дозволить самому приймати рішення, аналізувати рух і коливання валют. Інвестування коштів в біржові торги також може приносити дохід. Але все залежить від уміння трейдера вигідно і прибутково розміщувати суми рахунку. При правильному підході, можна залучити інвесторів під 25-50% прибутку, і вже через кілька місяців збільшити свій дохід до рівня, який дозволить жити, не думаючи про гроші.

Вивчення основ трейдерства на Форекс

Для початку торгів варто вивчити основи трейдерства на валютній біржі, щоб бути професійно підготовленим. Різні стратегії і тактики, що використовуються брокерами споконвіку, застосовуються і в наш час. Закон торгівлі простий: купити дешевше і продати дорожче. Саме на цьому принципі і будується бізнес на ринку Форекс. Тут основним товаром є валюта різних країн, а також криптовалюта.

Вивчення правил брокера, і його торгової стратегії, дозволить знайти вірну тактику або ж застосувати вже існуючу. Успішні стратегії в великій кількості описуються в мережі інтернет.

Для зниження ризику і збереження вкладень, треба вміти аналізувати. Вивчити види аналізу на Форекс: фундаментальний, технічний. Аналіз - це основний інструмент трейдера. Увага і вміння читати графіки, діаграми, звіти, дозволять правильно відкривати і закривати угоди. Щоденне правило, читання економічного календаря на сайтах досвідчених брокерів, також може допомогти в торгівлі.

Є платформи, на яких торги за брокера веде робот, але це мало прибутково, хоча і менш безпечно. Відкриття демо-рахунку на платформі брокера, дасть можливість без ризику почати застосовувати отримані знання, побудувати свою тактику і стратегію. Це дасть впевненість для початку торгів на реальні суми. Використовуйте всі можливості брокера Форекс, який дає новачкам взяти участь в різних конкурсах на демо-рахунках, де переможця чекають реальні призи. Обкатка стратегії, таким чином, протягом 1-2 тижнів дасть час на обдумування, внесення змін.

Робота з реальними рахунками

Робота на реальному рахунку і справжніми грошима вимагає уваги і контролю. Не сподівайтеся відразу ж отримати більший прибуток. Дрібними кроками, невеликими сумами, з великим терпінням, втрачаючи час і сили, можна зробити більший прибуток до кінця 3-5 місяців. Використовуйте програми автоматичного відкриття або закриття угоди. Ставте стелі на прибуток або збиток. Головне завдання - не знизити суму рахунку, а додавати. Прибуток повинен скласти більше 10% в місяць. І тільки тоді можна шукати інвесторів.

Таким чином, почати торги на Форекс може кожний, не спокушаючи на швидке збільшення доходу, не ризикуючи великими сумами. Головне, побудувати правильну стратегію і тактику, і тоді трейдерство стане приносити хороші гроші