Чи варто купляти речі в ломбарді?

Були часи, коли банки з радістю давали кредити під адекватні відсотки, в ломбарди зверталися тільки в разі крайньої необхідності, щоб терміново отримати потрібну суму грошей. Зараз же досить частою причиною звернення громадян в ломбарди стає потреба в погашенні боргів. Не завжди застави викуповуються, а значить, вони виставляються на продаж.

Сьогодні в ломбардах можна знайти практично що завгодно і за вартістю, яка набагато нижчою від ринкової. Популярність покупок в ломбардах зростає з року в рік, але все ж є і безліч супротивників подібного виду шопінгу.

Геть стереотипи!

Головний «козир», який мають противники ломбардів, - твердження, що на вітрині вас чекатиме крадений або неякісний товар. Сміливо можна заперечити, що подібні заяви мають мало спільного з дійсністю, адже сьогодні кожна компанія дорожить своєю репутацією. Більш того, щоб реалізувати майно клієнта, ломбард зобов’язаний брати виключно справжні речі і до того ж у відмінному стані. Щодо вартості товару, то ломбарди не зацікавлені в накручування цін, вони намагаються скоріше отримати належне і знову пустити гроші в роботу.

Якщо говорити про ювелірні вироби, то гарантією того, що ви купуєте справжню прикрасу, виступає опис, в якому вказана вага, розмір (для перстенів), проба (повинна стояти і на самому виробі), і це буде завірено підписом співробітника ломбарду. При прийманні в заставу все золото перевіряється на відповідність проби. А свідомо продавати підробки не стануть через величезні штрафи і ризик закриття бізнесу.

Дорогий годинник - предмет, який дуже часто купують саме в ломбарді з багатьох причин. По-перше, якщо це дійсно швейцарський механізм, то він практично вічний, а значить, навіть абревіатура «б/у» по суті нічого не міняє: це надійні годинники, які прослужать не одне десятиліття, але зате будуть коштувати набагато дешевше, ніж у фірмових магазинах. По-друге, при покупці представляються всі документи від експертів, тому питань про справжність не виникає.

Здійсніть мрію в реальність

Коли довго мрієш про якусь річ (при цьому неважливо, що це буде - iPhone 7, сумка Louis Vuitton, годинник Hublot), здається, що готовий віддати за неї будь-яку суму. Але це тільки до того часу, як побачиш у фірмовому магазині цінник, який часто буквально “валить з ніг”. Ось тоді і виникає завдання, як заощадити на реалізації мрії.

В такому випадку ломбард - ідеальний вихід, який не розчарує. Ви отримуєте ту ж річ, але тільки за привабливішою ціною.

Золото, брендовые часы, и другие стоящие вещи в большинстве случаев недоступны “простым смертным” из-за своей заоблачной цены. Но зачем идти в дорогие элитные бутики, если Ломбард осуществляет скупку и продажу часов и ювелирных изделий.”КИТ Груп” - это доступные цены, а также гарантия полной автентичности и наивысшего качества товара!