10 способів заощадити при покупці квитків на літак

Подорожувати літаком зручно і вигідно, тільки потрібно знати, як правильно економити на авіаквитках. Фахівці розкриють вам декілька способів, як зробити переліт бюджетним.

Плануйте відпустку заздалегідь

Хочете істотно заощадити на авіаквитках - плануйте подорож за півроку. Чим раніше ви подбаєте про купівлю квитка, тим дешевше він вам обійдеться. У всіх аеропортах існує система знижок, щоб стимулювати пасажирів якомога раніше бронювати місця. Авіаперевізники зацікавлені заздалегідь завантажити рейси і готові робити знижки в 25-50%.

Тільки по вівторках і середах

Існують більш популярні дати вильотів і менш популярні. Дешевше літати у вівторок або середу. Якщо для вас це не має принципового значення, то знання цього факту допоможе ще трохи заощадити. Простежте, щоб і дата вильоту, і дата повернення припадали на «дешеві» дні тижня. Крім того, є поняття низького туристичного сезону, в залежності від країни цей період змінюється. Дізнайтеся його і сплануйте бюджетне подорож. Також, бюджетно купувати квитки в нічний час доби або рано вранці.

Летіть транзитом

Чим більше часу ви витратите на переліт, тим вигідніше він вам обійдеться. Є важливий нюанс, який потрібно знати про переліт транзитом. Обов’язково замовляйте квитки в одній і тій же компанії. Треба враховувати, що бувають затримки рейсів, і літак чужої авіакомпанії не буде вас чекати. А ваш авіаперевізник обов’язково запропонує альтернативу і доставить своїх пасажирів до місця призначення найближчим відповідним рейсом.

Замовляйте в обидві сторони

Якщо ви купите квиток відразу в обидві сторони, то отримаєте знижку. Таким чином, авіакомпанія віддячить вам за використання її послуг. Ви зможете летіти по знижці вже з іншого міста, але в межах однієї країни.

Купуйте інкогніто

Інтернет зберігає інформацію про ваш рівень добробуту, і це може вплинути на запропоновані ціни. Потрібно встановити на браузері Opera або Google Chrome режим Incognito. За допомогою кнопок Ctr + Shift + N допоможе вам «замаскуватися» і вигідно купити квитки.

Використовуйте онлайн-сервіс

Щоб оцінити пропозиції різних авіакомпаній - скористайтеся онлайн-сервісом. Там вам запропонують список всіх авіакомпаній, які здійснюють вильоти з вашого міста. І ви зможете оцінити всі вигідні пропозиції.

Замовляйте квитки в авіакомпанії

Купуйте квитки безпосередньо на сайті авіакомпанії. Це забезпечить вам найнижчі ціни і захистить вас від змін курсу долара. Ціна, запропонована в день бронювання, збережеться до дня оплати квитків. Якщо ви встигнете на рейс, і вам знадобиться здати квиток, оператори контактного центру вам відразу допоможуть.

Беріть тільки ручну поклажу

При покупці квитків зазначено велику кількість додаткових послуг. Якщо вам не потрібна додаткова страхівка або більше місця для ніг, можете відмовитися від цього і вибрати тариф «тільки ручна поклажа».

Слідкуйте за знижками

Як тільки побачите вигідну пропозицію - ловіть момент, адже крім вас є й інші бажаючі заощадити на перельоті. Важливо знати, що «акційні» квитки не підлягають поверненню. Також можна придбати квиток зі знижкою 5-33%, якщо дата вильоту припадає на дату вашого народження або річницю весілля. Такі пропозиції діють в авіакомпаніях на постійній основі.

Отримуйте бонуси

Вже за перший переліт ви зможете отримати бонуси. Для цього потрібно зареєструватися в програмі лояльності авіаперевізника. В майбутньому бонуси ви зможете обміняти на знижку або зміну дати польоту. А головне - ви зможете брати участь в акціях, призначених тільки для лояльних клієнтів.

Выгодно забронировать авиабилеты Киев Пекин, а также на другие популярные направления вы можете на сервисе flyuia.com.