Модні жіночі сумки зима 2018-2019

Завдяки модним показам тепер кожна дівчина замислюється, яку сумку купити в цьому сезоні. Модні сумки зима 2018-2019 року вражають достатком просторих варіантів, з численними дизайнерськими рішеннями, що радує шанувальниць модної індустрії.

Знайти річ за смаком здатна будь-яка дівчина, навіть найвибагливіша з консервативними поглядами. Покази були наповнені різноманітними комплектами, але модні сумки колекції зима 2018-2019 підкорили своєю формою, стилістикою і текстурованим виконанням.

Актуальні тренди розширили свої межі, і тепер асортимент дозволяє підібрати річ для будь-якої події. Важлива зустріч або похід в спортивний зал буде супроводжуватися стильним аксесуаром.

Звичайно ж, серед величезного різноманіття важко визначитися з місцем, де можна придбати дійсно якісну, стильну і фінкціональну сумку. Зупиніть свій вибір на інтернет-магазині “CLUTCH&CLUTCH” - точно не прогадаєте! По-перше, тут досить зручна система пошуку, просто заходите на https://clutch-clutch.com.ua/g13592426-sumkiа далі вибираєте потрібну категорію: ділові, повсякденні, дорожні, спеціальні. А ще можете відсортувати по виробнику, ціновому сегменту, матеріалу виробу. І навіть, якщо ви і заплутаєтесь у всьому різноманітті представленого асортименту, вам обов’язково допоможуть визначитися з вибором досвідчені консультанти компанії.

По-друге, в якості виробів пропонованих “CLUTCH&CLUTCH”, і їх оригінальності можете не сумніватись, адже вся продукція надходить тільки від перевірених поставщиків. А хочете наживо побачити вподобану модель, потримати її в руках, остаточно переконатись, що це те, що вам потрібно - ласкаво просимо до київського шоу-руму! 

Подивимося, які вироби будуть модні в цьому сезоні.

Забарвлення і принти

У цьому сезоні правила щодо стриманих тонів були зруйновані. Дизайнери представили моделі різноманітних тонів, жовтих, фіолетових, зелених. Принципово нові варіанти виглядають стильно, модні кольори сумок є тому підтвердженням. Зима не буде нудною, адже в цьому сезоні панує яскравий колорит. Багато брендів взяли фокус на класичні кольори, з яких бордовий, чорний, білий зайняли почесні місця.

Новинкою в сезоні вважається космічний напрямок. Привабливим став колір сумок металік, срібло, перламутр. Ефектний атрибут під стать вечірній сукні і, відповідно, стане відмінним супутником в ошатних комплектах і повсякденних образах.

Рішуче зайшли на п’єдестал вироби зі шкіри крокодила, пітона, змії. Шкіра рептилій і її аналог покриває сумочки таких брендів як Gucci, Prada і Dolce & Gabbana. Поверхня, покрита повністю шкірою, підкорює, але в арсеналі є і комбіновані варіанти.

Свіжим трендом стала поява на подіумі сумок з барвистими яскравими словами, химерними аплікаціями, різного напрямку і стилістики. Основним мотивом вважаються хижі тварини, елементи космосу, футуризму, зображені в різноманітних варіантах.

Матеріали і декор

Загальноприйнятим матеріалом, який використовують знамениті бренди, вважають натуральну шкіру, шкіру з лакованою поверхнею, замшу, текстиль та інші полімерні, каучукові добавки. До речі, інтернет-магазин “CLUTCH&CLUTCH” спеціалізується саме на шкіряних виробах, причому найвищої якості. А про преваги саме шкіри в якості матеріалу, думається, зайвий раз нема потреби говорити!

Кутюр’є вже оголосили в своїх колекціях тренди, засновані на стилізації тварин. На подіум винесли моделі у вигляді тигра, ведмедика, собачки з незвичайною формою красивого оформлення. Вироби прикрашають пухнасті руки, що доповнюють аксесуар і робить його чарівним.

Для оздоблення дизайнери пропонують робити наголос на паєтки, металеві елементи, клепки, ланцюги, стрази. Імениті бренди використовують бахрому і кисті, що гарантує оригінальність навіть самому повсякденному фасону.

Ключовим моментом в модній концепції стала аплікація і вишивка. Примітивний спосіб оформлення відродився у вигляді чітких яскравих візерунків по всьому периметру виробу. Чуттєві написи в красивому ілюстрованому виконанні з декорованими ремінцями і замками викликають захват. Вироби наповнюються сенсом, відображаючи свій елегантний стиль.