Переваги мікропозик, і де їх отримати

У нинішній час в Україні набирають все більшої популярності мікропозики, так звані «швидкі кредити», які можуть видаватися навіть людям з поганою кредитною історією. Дана послуга діє на всій території країни, навіть в малонаселених пунктах.

З першого погляду гроші в кредит онлайн нагадують банківські позики, правда, з більш вираженими перевагами. Мікропозиками займаються відповідні компанії, і головним, що необхідно зробити позичальникові, стає правильний вибір агентства.

В першу чергу слід звертати увагу на можливість онлайн-оформлення кредиту. Це займе найменшу кількість часу, і робиться в режимі онлайн. Велика частина організацій намагається звести до мінімуму паперову тяганину, і, в зв’язку з цим, для договору про мікрокредит досить надати лише паспорт, і індивідуальний податковий номер. У випадкцу з CAT CREDIT ви просто заповнюєте онлайн-заявку, причому у зручний для вас час доби, отримуєте смс-підтвердження, і можете рахувати, що гроші у вас в кишені. Погодьтесь, схема - простіше нікуди!

Одна з головних переваг мікропозик - доступність для різних категорій громадян. Швидкий кредит мають право взяти і студенти, і пенсіонери, і інші верстви населення. Людям, що бажають скористатися послугою «кредиту на тиждень», варто також вибирати компанію, яка не розглядає кредитну історію і щомісячний дохід громадянина, роблячи отримання позики можливим для осіб з непостійним заробітком і подібним.

Одним з пунктів, за якими позичальники вибирають МФО-компанії, є процентна ставка. Варто зазначити, що у мікропозик вона досить висока в річному обчисленні, проте, враховуючи терміни, на які береться кредит, кінцевий відсоток стає досить невеликим. Правда, варто все-таки звернути увагу на відсутність комісій і штрафів за прострочення позики. Велика частина позикодавців ставить такі умови. У CAT CREDIT процентна ставка становить 1,9% в день, мінімальний термін погашення кредиту - 65 днів, а приклад розрахунку процентної ставки ви знайдете на сайті catcredit.net.

Вирішивши оформити позику, клієнт отримує інформацію про процентну ставку, переплату, мінімальномий внесок. Залежно від компанії, що надає цю послугу, виплата по кредиту може відбуватися і в кінці терміну, і кожен місяць або тиждень.

Найчастіше мікропозику оформляють для отримання суми грошей від 1 до 3 тисяч грн, але бувають випадки, коли компанія може видати мікрокредит і в більшому обсязі. В CAT CREDIT ви можете отримати суму від 500 до 15 000 грн., причому гроші ви отримуєте вже через 15 хвилин. Погодбтесь, це ідеальний варіант у випадку якихось непередбачених ситуацій, коли кошти потрібні вже і тут! Ще раз зазначимо, відсутність перегляду кредитної історії клієнта дає можливість взяти кредит навіть тим людям, у кого вона не дуже хороша.

При виборі МФО компанії в першу чергу варто дивитися на можливість онлайн-кредитування. Будь-яка компанія намагається скоротити терміни видачі позики для зручності своїх позичальників. Наступний пункт - організації, що не розглядають щомісячний дохід громадянина. Потім - процентна ставка, комісії, штрафи за прострочення.