“Зухвалі” аксессуари від Суареса: найгучніша міні-колонка, найтонший Power Bank, і інші

Сьогодні ми розповімо про найзухваліший бренд портативної акустики, портативних акумуляторів та інших невеликих гаджетів-аксесуарів. Від найзухвалішого футболіста Луїса Суареса - скандального нападника футбольного клубу «Барселона».

Tronsmart - розробник і виробник аксесуарів топ-класу. У себе в Китаї, а також в США і Європі вони працюють вже п’ять років і продали за цей час близько 5 мільйонів пристроїв. На вітчизняному ринку аксесуари Tronsmart з’явилися не так давно - близько року тому. Але відразу ж зухвало увірвалися в найпопулярніші ніші: портативні колонки, навушники і пауербанки. Офіційним постачальником товарів цього бренду є компанія Tronsmart UA, на сайті якої tronsmart.ua ви зможете ознайомитись з асортиментом оригінальної портативної акустики і бездротової гарнітури

Tronsmart буквально зубами вигризає свою частку ринку у менш «борзих» конкурентів, заходячи з продуктом, аналогічним по характеристикам, але з більш низькою ціною. Або з більш крутими і навороченими продуктами за тими ж цінами, що і у конкурентів.

Офіційним обличчям бренду є легендарний нападник іспанської «Барселони» Луїс Суарес, мабуть, кращий бомбардир іспанської Прем’єр-ліги. Контракт з Суаресом обходиться Tronsmart в кілька мільйонів доларів на рік. Самі розумієте - виробник безіменного ширвжитку такого серйозного хлопця б ніколи не найняв.

Зверніть увагу: ця компанія ні в якому разі не є типовим «наклейщик логотипів» на продукти безіменних китайських фабрик. Абсолютно все, що продається під брендом Tronsmart, розроблено інженерами Tronsmart і вироблено власної фабрикою Tronsmart!

Початкова мета створення компанії  - саме розробка якісної «аксессуарки» і невеликих гаджетів типу колонок, приставок і зовнішніх батарей. Оскільки вже в 2013 році було очевидно, що нормальних девайсів такого типу в нижньому ціновому сегменті практично немає і що далі буде тільки гірше. Так, у «вищій лізі» ринку аксессуарів зовсім інші гравці. Факт. Але беруть вони в основному не інжинірингом, а різного роду маркетинговими прийомами.

Tronsmart не відстає від свого амбасадора: їх аксесуари не менш злі, різкі і агресивно-зухвалі. Кожен продукт - справжній удар під дих конкурентам. Причому відразу і по дешевим китайцям, і по топовим брендам! Перерахуємо кілька «нокаутуючих» розробок Tronsmart, які реально не мають аналогів.

Найкраща в світі вулична і похідна Bluetooth-колонка - Tronsmart Element T6

Під словом «похідна» слід розуміти три моменти: спортивний дизайн, порівняно невелика вага і 360-градусний звук - це важливо саме для пікніків та інших вилазок в поля, де колонку можна поставити в центрі компанії, що сидить навколо і жує шашличок під коньячок. І всі будуть однаково добре чути музику. Соковитий звук з жирними басами, які забезпечує мініатюрний 1-ватний сабвуфер, розташований в одному з торців.


Найпотужніша Bluetooth-колонка в середній ціновій категорії - Tronsmart Element Mega

Tronsmart розробив колонку з найпотужнішим звуком в ціновій категорії «до 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян». Потужність в Tronsmart Element Mega забезпечують два динаміка + сабвуфер, що знаходиться між ними.

Також Tronsmart Mega можна вважати однією з найбільш просунутих бюджетних колонок: потужний звук + NFC + захист від ударів + відтворення МР3 з карти пам’яті. Дуже гучний, потужний звук дозволить порвати на шматки будь-якої двір!


Найтонший портативний акумулятор (Power Bank) на 10 000 мАг - Tronsmart Trim 10 000

Головна складність у використанні портативних акумуляторів - їх габарити і вага. Що толку від крутого, тонкого смартфона, якщо в навантаження до нього доводиться тягати Power Bank - шматок заліза, товстий, як словник, і важкий, як цегла?

Tronsmart вирішив проблему габаритності портативних батарей. І розробив найтонший і найлегший У СВІТІ Power Bank ємністю 10 000 мАг., що підтримує технологію швидкої зарядки Qualcomm Quick Charge 3.0, фірмову технологію Huawei FCP і технологію захисту від перенапруги VoltiQ. Остання є фірмовою розробкою Tronsmart.

Нагадаємо, придбати ці та інші гаджети Tronsmart по найкращій вартості ви зможете на сайті tronsmart.ua.