Топ-5 найдорожчих у світі іграшок

В наші дні хороші і якісні іграшки коштують досить дорого, а деякі колекційні вироби сучасних майстрів іграшкової справи або рідкісні екземпляри, створені багато років тому відомими виробниками, можуть коштувати дорожче пристойного автомобіля або навіть цілого розкішного особняка.

Тільки найбагатші колекціонери готові платити за унікальні ляльки, плюшеві ведмедики і іграшкові автомобілі мільйони доларів. Звичайно ж, простим людям такі забавки недосяжні, зате на https://luxtoys.com.ua/uk/ можна придбати чудові колекційні фігурки і іграшки по доступній вартості.

Птахолов

Лялька на ім’я «Птахолов», яку виготовив швейцарський майстер Крістіан Бейн, займає найвищий щабель нашого рейтингу. Його механічний винахід було оцінено в величезну суму - 6,25 мільйона доларів. Ляльку створили з порцеляни, її зріст 120 сантиметрів, а вага дорівнює 55 кілограм. Лялька має вбрання з дорогих тканин. На її виготовлення швейцарець витратив п’ятнадцять тисяч доларів.

«Птахолов» починає рух після заводу ключем з золота. Лялька грає на флейті, а її грі підспівують прекрасні пташки, махаючи яскравими крилами, вони розташувалися на її на руках.


Машинка Lamborghini Aventador

Срібна нагорода дісталася моделі машини Lamborghini Aventador, вартість якої перевищує ціну справжнього спортивного автомобіля в дванадцять разів. Мініатюрна копія спорткара виготовлена ​​в масштабі 1: 8. На її створення пішло п’ятсот годин. В процесі виготовлення моделі машини використовувалися такі матеріали як платина, золото і діаманти і було витрачено на їх придбання два мільйони доларів. А ціна цієї моделі спортивного авто склала 4,7 мільйона доларів.


Ведмедик Тедді

Мишкові Тедді дісталася бронза. Він одягнений в Louis Vuitton. На початку двадцятого століття з’явився перший плюшевий ведмідь, який був випущений компанією Steiff в Німеччині. Йому дали ім’я на честь президента США Теодора Рузвельта, який перебуваючи на полюванні не став вбивати клишоногого звіра. Після цього випадку першу плюшеву іграшку назвали на честь американського правителя. Та ж компанія у 2000 році виготовляє найдорожчого плюшевого Тедді в наряді від Louis Vuitton. Ціна цього клишоногого ведмедика склала 2,1 мільйона доларів.


Кубик Рубика

Погортавши Книгу рекордів Гіннеса, ви там зустрінете цю ексклюзивну головоломку. Її вартість дорівнює 1,5 мільйона доларів. Цей дорогий кубик Рубіка оздоблений 1350 дорогоцінними каменями, а створив його американський майстер ювелірних справ Фред Куельяр.


Золота конячка

Ця конячка-качалка виготовлена ​​із золота вищої проби, вартість її становить майже мільйон доларів. Дорогоцінний іграшковий виріб створив Гінза Танакіко до дня появи на світ принца з японської династії Акісіно. Батьки малюка не були здивовані таким презентом, так як його вага становила тридцять кілограмів, а у принца не вистачало сил розкачати його. Вони привчали дитину до скромного життя і тому були проти дорогих подарунків.