5 автомобілів, які визнають кращими в 2019 році

Конкурс на кращий Європейський автомобіль року проходить ось уже на протязі 55 років. Так, в березні 2019 го на Женевському автосалоні буде названий черговий його переможець.

Компетентне журі з 60 автожурналістів вибрало 5 фіналістів, а переможець буде визначений шляхом голосування в інтернеті. Давайте і ми познайомимося з претендентами на звання «Автомобіль року».

Alpine A110

Відкриває добірку номінантів автомобіль з Франції. Alpine A110 - спадкоємець легендарного французького купе з точно такою ж назвою. За відродженням оригінального авто стоїть альянс Renault-Nissan. У зовнішності сучасного Alpine A110 безумовно простежується спорідненість з купе 1961 року. Невелика маса і продуктивний моторчик об’ємом 1.8 л роблять з Alpine A110 по-справжньому спритну і цікаву машину. Приємно в століття повсюдної електромобілізаціі і автопілотизаціі бачити в претендентах на звання кращої машину на кшталт Alpine A110.

Citroen C5 Aircross

З новим C5 Aircross компанія Citroen заявила про себе в класі великих кросоверів. До переваг C5 Aircross в першу чергу варто віднести яскраву зовнішність. Дійсно, автомобіль виглядає цікаво і незвично. І, безумовно, як і у інших моделей марки Citroen, однією з головних переваг машини стане комфорт. А ось до недоліків варто віднести відсутність повного приводу. Так, тепер можна зробити кросовер і не наділити його повноприводною трансмісією. Втім, за кілька днів має з’явитися гібридна версія машини з електродвигуном на задній осі.

Ford Focus

Ford Focus вже є завсідником учасником конкурсу. Він отримував звання «Автомобіля року» в 1999 році і займав третє місце в 2005 і 2012 роках. Взагалі, немає в цьому нічого дивного. Компанія Ford «вгадала» з моделлю Focus і в кожному новому поколінні не збавляє обертів і робить все «як треба».

Jaguar I-Pace

«Скоро всі пересядуть на електромобілі», - таким є гасло сучасного автомобільного світу. Що ж, у відповідь на це ми отримуємо повністю електричний кросовер від зазвичай консервативного Jaguar. І судячи з усього електричний Jaguar вийшов дійсно цікавим автомобілем. Сумарна потужність двох електродвигунів (по одному на кожну вісь) становить неабиякі 400 л. с. і 698 Нм крутного моменту, завдяки яким автомобіль розганяється до першої сотні за 4.8 сек. Запас ходу обіцяють на рівні 470 км. Що ж, подивимося ...

Kia Ceed

Ceed - одна з найуспішніших моделей корейської марки в Європі. Це й не дивно. Машина розроблялася в Німеччині, а збирається в Словаччині. У новому поколінні Ceed ще більше наблизився до Європейських цінностей. Він отримав чудове шасі, цікаву моторну гамму і хороше оснащення. Звідси цілком закономірне потрапляння Kia Ceed в компанію до претендентів на звання автомобіля року.

Бажаєте у Києві арендувати авто на тривалий період? Саме зараз тут https://7cars.com.ua/dolgosrochnaya-arenda-avto/ ви можете ознайомитись з пропозиціями від компанії SevenCars. Тут вам запропонують на найвигідніших для вас умовах у відмінному технічному стані машини різного класу з водієм або без.