Модний колір волосся сезону зима 2018-2019

Модні тенденції б'юті-індустрії стрімко еволюціонують, що не може не радувати дівчат, які змінюю колір свого волосся подібно до хамелеона. Ще вчора стилісти закликали представниць прекрасної половини людства до натуральності, а сьогодні пропонують активніше використовувати відтінки, якими природними точно назвеш!

Стилісти вже визначилися з наймоднішими кольорами волосся сезону осінь-зима 2018-2019, а по посиланню покраска волос киев от p-de-p ви зможете прямо зараз записатися на професійне фарбування.

Блонд

Найголовніший тренд 2019 року, без сумніву, блонд. Наступаючий сезон порадує різноманіттям теплих медових, золотистих і пшеничних відтінків. Чим більше задіяно колірних нюансів, тим модніше виглядає фарбування, адже ілюзія вигорілих на сонці локонів на тлі зимової сірості створює приголомшливий контраст. А ще теплі відтінки роблять жінку молодшою. Навіть відблисків буде цілком достатньо, щоб перетворити втомлене обличчя і додати шкірі свіжості.

Холодні відтінки, такі, як синьо-чорний, попелястий, в списку модною палітри явно не на першому місці. Вся справа в контрастах - на думку стилістів холодний тон надає обличчю землистий відтінок, і ніякими бронзерамі і хайлайтерами його не приховаєш. Тим часом, саме в холодну пору року дівчатам потрібно виглядати свіжо і натурально.

На піку популярності - пудровий рожевий (розе), який кращі колористи світу називають принципово новим блондом. Сьогодні рожевий колір волосся вже нікого не дивує, навпаки, вносить в образ родзинку і додаює соковитості звичному блонду. Модний розе багатий відтінками. Це і персиковий, і пурпурно-золотий, і полюбився дівчатам смачний полуничний. Головне, щоб на волоссі і близько не було жовтого підтону, який виглядає жахливо і робить зачіску дешевою.

Ну а тим, кому таке рішення здається занадто сміливим, можна пограти з півтонами, наприклад, зробити Шатушь в рожевій палітрі або блідо-рожеве обмре на світлих пасмах, додати соковитих персикових відблисків в балаяж. Тільки не захоплюйтеся занадто темними відтінками - вони старять, і рожева гама не виняток.

Серед трендових темних відтінків блонду - медовий, який на Заході давно став хітом, а у нас тільки відвойовує позиції. Не всім дівчатам пощастило народитися з цим чудовим відтінком і бути схожою, скажімо, на Дженіфер Еністон, тому домагатися розкішних, ніжних і делікатних переходів кольору від золотисто-пшеничних до карамельних доводитися за допомогою модного фарбування.

Руді відтінки

З настанням сезону осінь-зима 2018-2019 років багато дівчат захочуть пофарбувати волосся в рудий колір. На піку популярності розкішний бронзовий відтінок. З усієї рудої палітри він найвиразніший і складний. Наступної зими він максимально природний, однорідний і має легкий червонуватий подтон. Важливий нюанс - на відміну від крижаного блонда, він абсолютно не поєднується із засмагою. А ось світлошкірим дівчатам він дуже піде.

Альтернативою складного і примхливому бронзовому - золотисто-рудий, який змушує локони грати чудовими золотими переливами і виглядає максимально природно, так, як ніби є природним кольором волосся дівчини. Його можна назвати універсальним, але найбільш ефектно він виглядає в поєднанні з блідою шкірою

Темні відтінки

На піку популярності - відтінок вишня. Жінки цінують його за унікальну глибину кольору, грайливий і зухвалий колір і, звичайно ж, універсальність. Його можуть вибирати дівчата будь-якого кольоротипу, але найбільше він йде власницям темно-сірих і карих очей і шкіри з легким оливковою відтінком.

Не виходить з моди і стильний відтінок темна кориця. Перевага цього кольору в максимальної природності і разом з тим виразності. Дівчина з таким кольором волосся буде виглядати ефектно навіть при непомітному макіяжі.

Серед холодних темних відтінків можна відзначити морозний каштан. Домогтися відсутності рудих переливів непросто, але результат того вартий - розкішний темний колір з холодним подтоном вражає елегантністю і благородством і додає образу аристократичності.