Кnockout League: відчуття від боксу в VR будуть максимально реалістичними

Компанія Grab Games спільно з Vive Studios анонсували запуск програми Knockout League ( «Ліга нокауту»). В рамках програми можна буде займатися боксом, тільки не в звичних цля цього спорту умовах, а у віртуальній реальності.

Додаток вже запущено для всіх користувачів шолом віртуальної реальності HTC Vive в магазині Steam. Відзначимо, що HTC продовжує серйозно вкладатися в розробки для віртуальної реальності. За деякими оцінками експертів з Digi-Capital, з тим рівнем розвитку, який ми маємо зараз, ринок VR через чотири роки буде вже оцінюватися в $ 25 мільярдів.

Vive Studios є дочірньою компанією HTC. Вона займається розробкою різного контенту для віртуальної реальності, включаючи ігри та інший розважальний контент. Це саме та компанія, яка створила технологію SteamVR, на ній базується принцип роботи VR-шолома HTC Vive. У Grab Games високо відгукнулися по співпрацю двох компаній. Фахівці Vive Studios також заявили: «Ми схвильовані тим, що нас підтримують такі чудові розробники з Grab Games. Партнерство дозволило створити гру Knockout League. Це стане ще одним кроком до створення високоякісного, суперрозважальльного контенту на ринку віртуальної реальності».

Думається що і професіонали, і любителі-початківці гідно оцінять цей гаджет, а для них ще хочеться порадити боксерські груші, що можна замовити на https://amunicia.com.ua/catalog/grushi-bokserskie, і інший якісний спортивний інвентар від інтернет-магазину «Amunicia Boxing Shop».

Джоель Бретон, котрий очолює один з підрозділів Vive Studios, дав свій відгук про новинку: «Knockout League - це гра з боксерським поєдинком, вона швидко реагує на всі дії користувача і змусить його дійсно попотіти. Це навіть можна порівняти зі справжнім тренуванням! Гра досить незвичайна: вона поєднує в собі аркадний стиль і процес боротьби з опонентом. Крім того, наявність противника додає трохи хвилювання і навіть страху». Користувачеві доведеться багато рухатися, нахилятися, крутитися, щоб ухилитися від віртуальних ударів супротивників. Гравці будуть відчувати пролітаючі повз них кулаки опонентів. Гра дійсно додає гострих відчуттів!

Рання версія Knockout League доступна за спеціальною ціною в $ 18, потім вона буде коштувати дорожче. Крім того, її можна придбати в китайському Viveport store. У другому кварталі 2019 року компанії планують випустити повну версію гри, яка буде підтримувати Vive Tracker. Це підтвердили розробники з HTC. Це означає, що процес гри буде ще більш реалістичним.