Xiaomi готує довгоочікуваний смартфон з камерою на 48 Мп

Директор з управління продуктами китайської компанії Xiaomi Донован Сунг (Donovan Sung) в своєму твіттері написав, що черговий смартфон його компанії буде оснащений 48 МП камерою, при цьому свої слова він підтвердив «живий» фотографією даної камери

Раніше компанія-виробник мобільних пристроїв Xiaomi не раз дражнила своїх користувачів і прихильників незвичної мобільної техніки виходом свого нового пристрою з 48 Мп камерою. Зрозуміло, в той час подібна заява розглядалася більшістю користувачів і аналітиків в якості затравки і способу залучення уваги, однак, судячи з усього, компанія дійсно готова вже дуже скоро випустити такий пристрій. А тим часом тут можна придбати екрани, інші запчастини і аксесуари до популярних моделей Xiaomi.

Поки невідомо, як саме він буде називатися і до якої лінійці належати, однак власник і директор компанії, Лін Бін, нещодавно випустив два вельми красномовних зображення - а можливо і рендер - цього нового пристрою з камерою на 48 МП, яка також виконана цікавим чином.

Із зображень можна зрозуміти, що камера являє собою швидше за все безліч сенсорів, з’єднаних в одну лінзу - втім, це враження може бути оманливим. Крім того, на зображенні видно, що лінза розташована поблизу подвійного LED-спалаху на близькій відстані до кнопок регулювання гучності, що вказує на бажання компанії зробити не тільки продуктивний, але і зручний у використанні пристрій. У Xiaomi в цьому плані завжди виходило представляти відмінні результати, засновані на ретельність і фірмовому стилі компанії, так що в комфорті використання сумніватися не доводиться. Аналітики також майже не сумніваються в тому, що основою нової камери послужив сенсор IMX586, який раніше не раз засвічувався на деяких пристроях від Sony - а ця компанія дійсно представляє один з найбільш високих рівнів якості своїх камерних лінз.

Як би там не було, у Xiaomi є лише місяць на те, щоб виправити можливі недоробки - тому як той же Лін Бін, директор компанії, сповістив в своєму повідомленні громадськість про те, що пристрій побачить світ в січні наступного 2019 року. Якщо це так, то вже дуже скоро ми зможемо на власні очі переконатися в тому, наскільки добре компанія виконує свої обіцянки.