Особливості 3D лазерного гравіювання всередині скла

3D гравірування всередині скла - супер технологія, реальність нашого часу. Успіх був досягнутий, коли затребуваним стало принципово нове обладнання для лазерного гравірування. Зараз можливо наносити не тільки складні візерунки з тональними переходами на поверхні скла, а й здійснювати об'ємне 3D гравірування в склі високої якості і так, що його дійсно можна розглядати з різних сторін.

Внутрішнє 2D- і 3D-гравірування - результат впливу спрямованого пучка лазера на прозорий матеріал, що створює усередині ланцюжок мікровибухів заданої величини на заданій відстані. Саме так всередині кристально чистої заготовки виникає справжній шедевр, будь-яке, вибране замовником зображення.

Лазерне 3D гравірування всередині скла створює ефект присутності, реальності, що заворожує ще більше і максимально привертає увагу Для виробів з 3d гравіюванням характерні такі ознаки: натуральний зовнішній вигляд, реалістичність. Компанія “НаградыВсем” пропонує практично будь-яку продукцію 3D в склі на ваш смак і бажання: 3D гравірування всередині товщі скла об’ємного зображення, деталі можна дізнатися по посиланню заготовки и награды из стекла.

Якої форми буде ваш подарунок? Вирішувати тільки вам, - куб, куля, серце, фігури складних форм, - все це реально! Також лазерне гравіювання виконується на брелоках, у вигляді свічника.
Перенесення зображення в скло дає незвичайний ефект.

Переваги 3D гравірування всередині скла:
• міцність і довговічність створюваних зображень;
• висока точність передачі зображень і чіткість всіх деталей;
• обробка матеріалу здійснюється безконтактним способом, зберігаючи при цьому структуру тонких і крихких матеріалів;
• навіть самий складний малюнок або орнамент буде безпомилково повторений будь-яку кількість разів;
• можливе поєднання внутрішньої і зовнішньої обробки матеріалу, що в поєднанні з підсвічуванням може виглядати ще більш привабливо.

За допомогою обладнання і технології лазерного гравіювання всередині скла можна виготовити:
• оригінальні сувеніри та фото в склі,
• фірмову символіку,
• нагороди і призи для переможців.

Також досвідчені спеціалісти компанії “НаградыВсем” розроблять для Вас ексклюзивний логотип, допоможуть розробити ексклюзивний дизайн, створять красиву вишукану композицію для вашого ювіляра.