Американці пропонують дамам скинути стрес за допомогою «розслабляючого» бюстгальтера

Важкий день: начальник нервує, діти скиглять, чоловік дуже зайнятий - хоч на стіну лізь! Але ж це зовсім типові будні мільйонів жінок. Чим зняти стрес? Тортик - шкідливо, винце - зарано, а от масаж - те, що треба! І необов'язково кудись йти, щоб тебе чіпала незнайома людина, нехай і з дипломом терапевта. Отримати свою порцію релаксу можна прямо в офісі або метро. Саме таку ідилію пропонують творці вібруючого бюстгальтера.

Масаж - справа приємна, корисна і розслабляюча. Правда, отримати його не так вже й просто. Тут вже треба або розщедритися на масажер чи масажиста, або хитрістю і домовленостями «уламати» свою другу половинку. А можна просто купити один особливий бюстгальтер, і він все зробить сам! Не дивно, що масажний ліфчик CUEME з цінником близько 39 доларів на початку осені став хітом і абсолютним бестселером на Amazon. Зараз, на жаль, всю партію розкупили, а коли знову появиться в продажу, невідомо. Втім, якісні, зручні і красиві бюстгальтери різних фасонів, типів і кольорів можна замовити на brabrabra.ua.

Отож, знайомтеся: CUEME - перший персональний масажист, який завжди має доступ до тіла. Бюстгальтер оснащений 8 невеликими моторчиками, які впливають на головні масажні точки жіночого організму. Їх, до речі, старанно вишукували 56 професійних масажистів з 9 країн світу. Навіщо? Для того, щоб забезпечити «правильне» розслаблення при постійному стресі, а також знизити неприємні симптоми в області бюста. Наприклад, під час ПМС або клімаксу.

Користуватися розслаблюючим функціями CUEME можна в будь-який час і в будь-якому місці, та хоч в розпал ділової зустрічі або чергової планерки. Мотори абсолютно безшумні і активуються дистанційно, через додаток. Досить вибрати один з 4 режимів вібрації і вперед, на всіх парах до релаксу!

Можливо, дехто з вас вже напевно подумав, а чи не відноситься CUEME до асортименту магазинів для дорослих. Ні, цей бюстгальтер - річ суто терапевтична. Хоча одна пікантна функція у нього таки присутня. У додатку є «партнерський» режим: якщо супутник власниці вібробюста теж встановить його, то може посилати коханій віртуальні дотики, які тут же перетворяться в приємну вібрацію у неї під одягом. Дрібниця а приємно!