HYIP проекти - чи виправданий ризик заробітку на хайпах

У світі вже давно існує такий інвестиційний інструмент, як HYIP, але великі інвестора не використовують його, оскільки існують великі ризики втрати капіталу. Але це тільки з одного боку, але ось друга пропонує не менш привабливі умови.

Приховувати тут нічого, оскільки хайп є фінансовою пірамідою, яка на початку своєї історії переховується за імітацією реальної діяльності. Поява мережі зробила існування цих проектів більш простим і зручним. Тепер вони безпосередньо повідомляють, що це «хайпи» і з часом вони розпадуться, оскільки вони живуть за рахунок нових клієнтів, потік яких колись припиниться.

Незважаючи на знання всієї правди про хайп люди і далі використовують їх, оскільки на це є кілька причин. По-перше, швидкість, яка дозволяє заробити значну суму в короткі терміни. Від клієнта не потрібно ніяких активних дій, на відміну від звичайної роботи. По-друге, висока процентна ставка, що дозволить швидко заробити і повернути гроші. Секрет проекту дуже простий і полягає в бажанні людей швидко отримати вигоду. До речі, по посиланню платящие хайпы ви знайдете кращі HYIP проекти, і рекомендації як грамотно вкладати в них свої гроші.

Статистичні дані говорять про те, що до таких інвестицій найбільше схильні азартні люди, які бажають грати на великі гроші. Вони отримують значну дозу адреналіну, яку надає казино, і разом з тим тут є можливість заробити набагато більше. Процес можна порівняти з якоюсь грою, в якій вам потрібно переграти тисячі інших гравців.

Ніякої діяльності хайп не веде, а живе за рахунок залучення нових клієнтів і розподілу отриманих грошей між учасниками, що раніше вступили. Це робить інвестиції дуже небезпечними, тому ми пропонуємо вам кілька простих порад:

1. Робити свій внесок потрібно якомога швидше від старту проекту, оскільки так збільшується шанс прокрутити гроші. Але перед вкладенням потрібно провести аналіз, щоб не напоротися на псевдо-хайп.

2. Використовувати для інвестування можна тільки ту суму, яка не потягне за собою суттєві фінансові труднощі або інші проблеми.

3. Вивчайте відгуки, які часто можуть бути банальною рекламою, тому дивіться на профілі людей, що залишають свої повідомлення.

4. Не вірте в колосальні відсотки, які дозволять подвоїти суму депозиту за пару днів, це звичайні шахраї.

5. Використовуйте моніторинги хайпів, які надають багато корисної інформації, і дозволять в загальних рисах познайомиться з об’єктом майбутніх інвестицій.