Чому важливо регулярно відвідувати стоматолога

На жаль, і маленькі, і дорослі бояться кабінету стоматолога. Саме тому ми старанно відкладаємо візит до лікаря, поглинаючись в побут, вічні справи і втому. Коли ж ви, нарешті, опиняєтеся в кріслі стоматологічного кабінету, виявляється купа проблем із зубами, яснами, запаленими нервами і порожнин рота.

Чому так важливо відвідувати стоматолога як мінімум два рази на рік, і де знайти гідного спеціаліста, якого не варто боятися і який знайде підхід до всіх членів сім’ї? Зараз є досить широкий вибір спеціалізованих клінік і стоматкабінетів, втім якщо ви шукаєте дійсно хорошу стоматологію в Дніпрі, радимо зупинити свій вибір на медичному центрі «Н-ЛАЙТ».

Ви можете не відчувати больових відчуттів, а всі зуби можуть бути номінально «на місці», але кажучи мовою статистики, сьогодні 90% дорослого населення хворіє карієсом, а що стосується дітей, то вже до 12 років ним страждає 60-70% підлітків. Чи варто говорити про те, що карієс вражає зуб, який, згодом, заражає своїх «сусідів»? Так само хочемо нагадати, що найчастіше зуби починають хворіти вже тоді, коли вони серйозно пошкоджені.

Не можемо не згадати про чутливість зубів, яка не дозволяє вам їсти холодне або гаряче. Витончення емалі з часом призводить до появи дірочки, в яку потрапляють залишки продуктів, бактерії, зуб запалюється, а ви все ще відкладаєте свій візит до лікаря. Згадайте так само, скільки разів ви помічали кровоточивість ясен, але не звертали на цей факт особливу увагу.

Дитячі проблеми з зубками - окрема розмова, ви можете навмисно ігнорувати свої хвороби, але дитячий організм потребує особливої ​​уваги. Ваша дитина ще так юна, а вже має проблеми з зубами через те, що ви не догледіли і не запобігли розвитку хвороби.

Звичайно, відремонтувати зуби сьогодні - не дешеве задоволення, але краще приходити на плановий огляд і витрачати значно менше грошей, відразу запобігаючи розвитку хвороби, ніж мати справу з великими проблемaмі і не менш великими витратами.

Але як же подолати свій страх і рішуче почати піклуватися про здоров’я всієї родини? Не так просто, але тільки не тоді, коли ви знайдете професійного і компетентного лікаря. Такого знайти нелегко, але ми рекомендуємо вам відмінну команду фахівців, новітню техніку і прекрасний персонал, який знайде спільну мову з будь-яким клієнтом. «Н-ЛАЙТ» - це можливість безболісно видалити, пломбувати, протезувати зуб, а так само естетична стоматологія, рентген, імплантологія, лікування ясен і каналів.

Саме тут ви зможете прибрати видимі дефекти, скориставшись щелепно-лицевою хірургією, вилікувати карієс або відбілити зуби. До ваших послуг сучасні ефективні процедури лазерної терапії, і ультразвукового чищення зубів. Повірте, турботливі досвідчені фахівці «Н-ЛАЙТ» зроблять вам справжню голлівудську посмішку, і нарешті відвідування стоматолога перестане бути тортурами!