Топ-5 найбільш очікуваних фільмів 2019 року

Цей рік подарує любителям кіно багато цікавих новинок, серед яких продовження фільмів, що вже полюбилися глядачам, і абсолютно нові кінематографічні твори.

Реалістичні і вже добре знайомі нам герої мультфільмів, всесвіт коміксів студії Марвел і DC і нові пригоди непередбачувано-крутих історій з’являться на великих екранах і стовідсотково увійдуть до рейтингу найкасовіших стрічок. Тому, відчайдушні кіномани, така вам порада - накопичуйте побільше грошиків, адже в цьому році вам дуже часто прийдеться тратитись на квитки в кінотеатри. А можна і краще вчинити: слідкувати за новинками на популярному сервісі LikeFilmDB, тим більше, що всі кінострічки тут ретельно посортовані по тематиці, персонажах, популярності і т.д. 

У цьому матеріалі ми підготували список десяти найбільш очікуваних кінострічок 2019 року, а ось що саме дивитися - вирішувати тільки вам.

”Цвинтар домашніх тварин”

Прем’єра: 19 квітня

Нову версію трилера по одному з найпопулярніших романів Стівена Кінга вирішили знімати ще три роки тому. Екранізувати стрічку взялися Кевін Колш і Денніс Уідмайер, що вже набили руку на фільмах жахів . Судячи з трейлеру, видовище нас чекає містичне і страшне.

”Аладдін”

Прем’єра: 24 травня

За “пожвавлення” анімаційного фільму 1992 року взявся екс-чоловік Мадонни Гай Річі ( “Карти, гроші, два стволи”, “Шерлок Холмс”). Вимоги до акторів у зоряного режисера були досить високі. Подейкують, на роль головного героя Гай Річі переглянув близько двох тисяч претендентів і затвердив фактично невідомого канадського актора, єгиптянина за походженням Мена Массуда. Роль принцеси Жасмин відійшла Наомі Скотт ( “Могутні рейнджери”). Роль улюбленця публіки - Джина - дісталася Уїллу Сміту. Головним лиходієм Джафаром став Марван Кензарі ( “Вбивство в” Східному експресі “). Не забули і про домашніх улюбленців: мавпочці Аладдіна Абу і про папугу візира Яго. Крім іншого, це буде мюзикл.

”Рокетмен”

Прем’єра: 31 травня

Історія одного з найвидатніших музикантів сучасності - Елтона Джона. У 2012 році було оголошено, що байопік розробляє сам музикант, він же разом з чоловіком Девідом Фернішем став виконавчим продюсером. У головній ролі спочатку бачили Джастіна Тімберлейка. Потім Тімберлейка поміняли на Тома Харді, а потім на Терон Еджертона ( “Кінгсмен”, “Робін Гуд”). Цікаво, що паралельно з “Рокетменом” режисер Декстер Флетчер працював ще над одним байопіком - “Богемська рапсодія”.

Назву фільму придумав теж Елтон Джон - на честь своєї однойменної композиції, яка входить до списоку найкращих пісень усіх часів за версією журналу Rolling Stone.

”Воно-2”

Прем’єра: 5 вересня

Витративши на зйомки першої частини фільму жахів 35 млн. доларів і заробивши на прокаті понад 700 млн, Warner Bros. негайно приступила до роботи над сиквелом. Знімати знову буде режисер Андрес Мускетті, а роль клоуна, як і очікувалося, знову дісталася Біллу Скарсгарду. Ролі вже дорослих головних героїв запропонували Джеймс МакЕвой (Білл Денбро) і Джесіці Честейн (Беверлі Марш). За словами режисера, всіма улюблених маленьких акторів ми теж побачимо - у флешбеки.

”Джокер”

Прем’єра: 3 жовтень

Спін-офф про головного лиходія Всесвіту зняв режисер Тодд Філліпс ( “Похмілля у Вегасі”). Керівництво студії Warner Bros бачило в ролі Джокера виключно Леонардо ДіКапріо. Однак той відмовився, вважав за краще зніматися у фільмі Тарантіно про Чарльза Менсона. Роль могли виконати і Білл Скарсгард, і Джейк Джілленхолл, і Джеймс Франко, і Адам Драйвер, і навіть Бредлі Купер.

Бюджет фільму порівняно невеликий - 55 млн доларів (наприклад, на “Темного лицаря” витратили 189 млн), так як продюсери не впевнені в успіху фільму. Філліпс говорить, що це буде фільм не про супергероїв і не стане частиною кіновсесвіту DC - студія планує окрему лінійку, щоб показати головних персонажів під іншим кутом.