Фаєр-шоу - феєричний сплав вогню і творчості!

Для того, щоб ваше весілля, ювілей, корпоратив, чи інше торжество запам'яталося кожному гостю, необхідно зробити його оригінальним.

Сьогодні здивувати кого-небудь розважальною програмою - досить складно. Вона повинна бути не тільки цікавою, але і видовищною. Перетворити свято в справжню казку допоможе вогняне шоу Театру вогню і світла “Ortus” - прекрасна оригінальна вистава, яка нікого не залишить байдужим. У цьому ви зможете переконатися, переглянувши на https://ortus.show/ промо-відео, а також захоплені відгуки тих, хто мав можливість насолоджуватись виступом цього дивовижного колективу

Запалюючи серця

Вогонь - наймогутніша стихія. Протягом тисячоліть він є символом пристрасті і чуттєвості. У той же час він таїть в собі безліч загадок, на які людство досі не в силах відповісти. Вогонь дарує життя і приносить смерть. Цей природний феномен вражає своєю красою - не дарма його називають однією з речей, на які можна дивитися вічно.

Вогняне шоу давно стало символом одруження в багатьох культурах. На Сході вважається, що разом з запаленим факелом спалахують серця закоханої пари. Але, на відміну від матеріального, духовний вогонь ніколи не згасне. Можливо, саме ця традиція сприяє настільки міцним східним сім’ям? І можливо саме тому зараз і у нас все частіше на весіллях можна милуватися цим дивовижним вогняним дійством.

Барвиста вистава

Театр вогню і світла “Ortus” пропонує різноманітні сценарії шоу. І, до речі, це не тільки фаєр шоу, але і оригінальні світлові і неонові номери.

Постановки за участю професіоналів відрізняються дійсно високим рівнем. При цьому використовуються реквізити, за допомогою яких можна створити дійсно різноманітне видовище:

- віяла,
- вогняні чаші,
- вогняні обручі,
- поі,
- стаффи,
- піротехніка і т. д.

Крім того, цілісну картину створюють ретельно підібрані костюми та декорації. Артисти, які беруть участь в шоу, майстерно керують не тільки вогнем, але і своїм тілом. Ви побачите плавні рухи і зачаровують трюки. І все це - посеред палаючої стихії! Тільки уявіть здивовані посмішки на обличчях молодят, а тим більше “Ortus” саме зараз має для них спеціальну чудову пропозицію - вогняна інсталяцію «Серця» в подарунок.

Вогняне шоу - це також чудова ідея для подарунка друзям і близьким. Ви можете взяти безпосередню участь в їх святі, зробити справжній фурор. Погодьтесь, дарувати щастя - одна з найприємніших речей у світі!