Обираємо безпечний кредит онлайн

Вибір безпечного кредиту онлайн допоможе уникнути шахраїв і оформити його на більш вигідних умовах. Для цього важливо заздалегідь ознайомитися зі всією необхідною інформацією на сайті компанії-кредитора. Але також важливо знати і враховувати ряд важливих моментів, перед тим як підписувати кредитний договір.

Добросовісні мікрокредітні організаціі завжди пропонують для своїх клієнтів прозорі умови кредитування з фіксованою процентною ставкою. Однак, варто не забувати і про ряд інших особливостей:

Кредитний договір.

На сайті кредитної організації у вільному доступі обов’язково повинен бути представлений договір. Таким чином, з ним зможе ознайомитися кожен бажаючий і заздалегідь для себе визначити, чи підходять йому пропоновані умови кредитування. Якщо договору немає, то такій організації краще не довіряти і вибрати інший варіант.

Контактні дані.

Це також важливий фактор, на який варто звертати особливу увагу. Обов’язково повинен бути присутнім номер гарячої лінії, адреса електронної пошти та адреси відділень, якщо такі є. Деякі організації по мікрокредитуванню надають свої послуги тільки в режимі онлайн і фізичні адреси можуть бути відсутні. Якщо відділення фірми все є, то їх розташування можна перевірити за допомогою незалежних сайтів.

Додаткові платежі.

Якщо за обробку заявки на видачу кредиту, або інші операція сайт запитує додаткові фінансові кошти, то можна бути точно впевненим, що потенційний позичальник потрапив на шахраїв. Жодна фінансова установа не стягує зі своїх клієнтів ніяких додаткових платежів. Про це варто пам’ятати.

Скан-копії документів.

Всі офіційно зареєстровані компанії обов’язково повинні надавати своїм клієнтам всі необхідні правовстановлюючі документи. Таким чином вони підтверджують легальність і законність своїх дій. Якщо документи викликають побоювання або зовсім відсутні, то таку організацію краще обходити стороною.

Репутація та відгуки на сторонніх ресурсах.

Перед тим, як підписувати кредитний договір варто переконатися в надійності обраної компанії. У цьому можна переконатися, зробивши запит по цій компанії в пошуковій системі. На підставі відгуків можна дізнатися досить велику кількість корисної інформації.

Вибираючи кредит онлайн варто з особливою обережністю підійти до цього процесу. В іншому випадку можна потрапити на шахраїв і позбутися своїх фінансових коштів. А загалом, памятайте, кредит онлайн може бути вигідний тільки в тому випадку, якщо потрібна невелика сума грошей на невеликий термін.

Швидко, вигідно і безпечно отримати кредит онлайн пропонує компанія MrMoney. Сервіс працює 24 години на добу, процедура проста, і прозора, без зайвих дзвінків і завантажень документів, лояльний підхід до кожного клієнта, цікаві акційні пропозиції!