Популярні тренди чоловічого пальто сезону зима - 2019

Мода і холоди - поняття дуже навіть сумісні. Залишатися стильними в суворий час року можна як жінкам, так і чоловікам - це вже не в перший раз доводять дизайнери, створюючи верхній одяг різних фасонів, силуетів і кольорів.

Незважаючи на забобони, чоловічий одяг може бути дуже цікавим і практичним одночасно, особливо в поєднанні з правильно підібраним взуттям і аксесуарами. І цю істину в черговий раз доказує інтернет-магазин Sun’s House, пропонуючи сильній половині чудові куртки і пальто на любий смак і гаманець від відомих виробників.

Які ж основні тренди намітились на цей холодний сезон?

Пальто в стилі унісекс

В епоху повсюдної толерантності дизайнери на тижні мод в Парижі віддали перевагу одягу унісекс, а деякі навіть не побоялися проявити ще більше фантазії, продемонструвавши світові андрогінні речі, тобто такі, що відповідають одночасно обом статям. Чоловікам радять вибирати подовжені пальто розміру «овер-сайз» в теплих приємних тонах з нехитрим принтом або орнаментом або повністю однотонні.

Класика завжди в моді

Віддавши перевагу класичному пальто, чоловік буде на висоті! Елегантність, простота, лаконічність і спокійні відтінки - головний тренд чоловічої моди 2018-19. Найбільш виграшні кольори класичних пальто - сірий і темно-синій. Розбавивши верхній одяг масивними грубими черевиками і яскравим довгим шарфом, молода людина створить еклектичний, але стриманий образ, який нікого не залишить байдужим.

Плюс класичних фасонів верхнього одягу також і в тому, що поєднувати їх можна абсолютно з усіма речами в гардеробі, що позбавляє від покупки величезної кількості різних тренчей, курток і пальто на всі випадки життя.

Багатошаровість і асиметрія

Уже не перший сезон багатошаровість в одязі тримається на вершині модного Олімпу як в жіночому, так і в чоловічому гардеробі. Одягнувши куртку поверх плаща або сорочку з коротким рукавом на теплий светр, молода людина не буде здаватися дивною, а навпаки - модною і сучасною.

Стильними цієї осені і взимку будуть пальто «як би з чужого плеча», виконані із застосуванням спеціальної клаптикової техніки під назвою печворк. Вона являє собою змішання матеріалу в одній речі. Тобто пальто може бути одночасно атласним і вельветовим, шкіряним і оксамитовим, вовняним і замшевим. У фактурності і асиметрії в цьому сезоні всіх перевершив модний будинок Версаче, продемонструвавши неймовірно яскравий і строкатий чоловічий одяг хитромудрих фасонів, поєднавши денім та яскраві східні принти.

Хутряна рішення

Для любителів хутра приємна новина - шубу можна купувати не тільки дружині, а й собі коханому! Експерти радять не дотримуватися класичних канонів при її виборі - тут можна віддати перевагу як довгій яскравій шубі кричущих кольрів, так і більш спокійній моделі, яка поєднує в собі різні види хутра. Якщо шуба здається занадто сміливим варіантом, то можна вибрати хутряні пальто. Такий варіант ідеальний для суворої зими.

Стиль мілітарі

Мілітарі також актуальний в цьому зимовому сезоні. Пальто різних болотистих і зелених / синіх / чорних відтінків з вшитими аксесуарами у вигляді погонів, брошок-орденів, величезної кількість великих кнопок або гудзиків та інших елементів войовничої тематики - ще один нестаріючий тренд. Також мілітарі - це високий воріт, який буде ефектно виглядати як в піднятому, так і в опущеному вигляді.

Принт, який любить більшість чоловіків, - камуфляж. Можна вибирати плащі і пальто як в стандартному камуфляжному забарвленні, так і в стилізованому. Стиль мілітарі надає чоловікові брутальність, мужність і індивідуальність.