Як правильно замовити піцу

Сьогодні людині доводиться жити в шаленому ритмі великого міста, і часом часу на приготування їжі зовсім не залишається. Існує безліч більш корисних і цікавих занять, ніж годинами стояти біля плити. Але що робити якщо не хочеться харчуватися напівфабрикатами і бутербродами? Побалувати себе і своїх близьких свіжими, апетитними і ароматними стравами допоможе доставка їжі додому. Однією з найпопулярніших страв є піца, незважаючи на різноманітне меню, вона вже безліч років на здає позиції.

Більшість служб доставки мають власні сайти, на яких можна ознайомитися з асортиментом і цінами. Там же можна оформити онлайн замовлення на піцу або дізнатися контактний номер телефону.

Економія

Доставка піци має масу очевидних переваг, які і зробили її такою затребуваною і популярною послугою. Головний з них - це час, якого катастрофічно не вистачає сучасній людині. Як успішний бізнесмен, так і звичайний офісний працівник має масу турбот і проводить більшу частину дня на роботі. Після важкого дня хочеться провести час з коханою людиною, сім’єю або друзями. Так само важливо не забувати про себе: займатися спортом, улюбленими справами і захопленнями. Доставка піци дозволяє не відволікатися на приготування їжі, а сконцентруватися на інших пріоритетах або просто відпочити. Таким чином, скориставшись послугою заказать пиццу на дом в Mister Cat, ви “вбиваєте двох зайців” одночасно: економите час і маєте чудову можливість посмакувати смачною, поживною стравою.

На відміну від ресторанів, подібні служби працюють цілодобово, що дозволяє поласувати смачненьким навіть серед ночі. Тепер друзі, що раптово заскочили, не проблема, досить вибрати піцу з улюбленою начинкою і оформити замовлення. Доставка займає мінімум часу, вже через 30-60 хвилин можна буде почастувати візитерів відмінною стравою. Важко знайти людину, яка не любить піцу, так що ваші гості неодмінно будуть в захваті від такого частування.

Втім, для того щоб нічого не зіпсувало свято, варто звернути увагу на деякі деталі.

- Вирішіть, в якому ресторані ви зробите замовлення. Найкраще, робити це в уже перевірених ресторанах, де ви бували раніше, і пробували їх кухню.

- Уточніть у диспетчера, через скільки буде доставлений замовлення, і чи буде він везти в тепловому контейнері. Коли приїде кур’єр, піца повинна бути гарячою.

- Якщо компанія з 5-7 чоловік найкраще замовити 3-4 піци. Якщо 3-4 людини, то вистачить і двох.

- Замовлення піци краще зробити за 20-30 хвилин до приходу гостей.

- Якщо ви замовляєте кілька видів піци, то найкраще брати різну. Так, кожен з гостей зможе спробувати по шматочку. Враховуйте бажання всіх учасників трапези. Серед них можуть виявитися вегетаріанці, які не їдять м’яса. Або ж комусь не подобаються окремі інгредієнти: оливки, перець і т.п.

- Краще замовляти не стандартні піцу, а з можливістю додавання інгредієнтів. Таким чином, ви самі зможете вирішити якісь продукти, і яка їх кількість буде в замовленні.

- У будь-який час року до піци прийнято подавати пиво. Якщо ж віддаєте перевагу вино, то краще брати сухе. Запитайте у диспетчера, чи можна замовити напої разом з піцою.

- В хорошому ресторані доставка піци повинна бути безкоштовною. При бажанні ви можете залишити чайові кур’єру.