Logos Decagon: модульний намет, що може нескінченно розширюватися

Літо - прекрасна пора, щоб відправитися відпочивати на природу з наметом. Багато туристів, облаштовуючись, розбивають відразу кілька наметів, і получається таким чином справжнє наметове містечко. Але сьогодні до установки наметів з'явився особливий підхід. Logos Decagon - такий собі горизонтальний наметовий трансформер, який може рости практично нескінченно!

Decagon Link Station являє собою модульну систему наметів, яка була розроблена японською фірмою товарів для кемпінгу Logos. По факту це означає, що можна, виходячи з поточних потреб, вибрати будь-який набір модулів Decagon (наметів, навісів і сполучних тунелів) і скомпонувати їх разом. Теоретично, немає ніякої межі розміру і складності остаточної конструкції - її можна розширювати нескінчено.

Центральним елементом конструкції є великий десятикутний блок N600-J, який може служити в якості вітальні. У п’яти сторонах цього десятикутника є виходи, до яких можна приєднувати інші модулі Decagon. N600-J зроблений зі скловолокна і сталевого каркаса, а натяжне покриття - з вогнестійкого поліефірного матеріалу. Вся конструкція важить 30 кг і може бути зведена (за твердженням розробника) протягом п’яти хвилин. Розміри N600-J складають 600 х 560 см, а висота в центральній точці - 295 см, при цьому до даху є прозора панель для природного освітлення палатки.

Приклад конфігурації, зображеної вище, включає два намети N240-J вагою 12 кг. Вони виготовлені з тих же матеріалів, що і N600-J, але менше за розміром (240 х 240 см біля основи і висота 170 см). Ще одним компонентом є 16-кілограмовий намет N7130-J розмірами 710 х 300 см і висотою 205 см. Він використовується в якості «коридору» між центральною «вітальнею» і «спальним відсіком», а також в ній встановлений обідній стіл. Заключною частиною «головоломки» є «автомобільний брезент» який може бути закріплений на стороні N600-J для легкого доступу до багажника авто.

Скільки ж коштують такі «диво-палатки» від Logos? Центральний блок N600-J пропонується за 110 000 ієн ($ 1 400), намет N240-J - 36 645 ієн ($ 480), а намет N7130-J - 64 999 ієн ($ 850). Автомобільний тент, що приєднується до намету, обійдеться в 11 778 ієн ($ 150).

Хоча це не єдиний модульний намет на ринку, і Decagon зовсім не дешевий, для великих сімей (або груп людей, які бажають відпочивати разом) варто задуматися про те, що подібна модульна конструкція може бути зручною.

Воєнторг https://militarka.com.ua/ пропонує широкий асортимент військово-поліційного обмундирування українського і НАТОвського стандартів, військову атрибутику і амуніцію, одяг і взуття для рибалок і мисливців, спецодяг, засоби самозахисту, надійне туристичне спорядження, різноманітні товари для організації виїзних заходів, розбивки туристичного табору, і все інше необхідне для облаштування комфортного відпочинку на природі.