Основні критерии, за якими вибирають службу таксі

"Наші люди в булочну на таксі не їздять!" - цією фразою персонаж фільму "Діамантова рука" підкреслювала, що радянське таксі - це транспорт для еліти, і простій людині їздити на ньому не по кишені. Сьогодні ситуація змінилася, причому кардинально. Сучасне таксі - популярний і зручний вид громадського транспорту, і безліч компаній в будь-якому місті надають послуги з перевезення пасажирів саме таким чином.

У розмаїтті часто буває непросто вибрати дійсно гідне таксі. Напевно, у кожного бували ситуації, коли красива реклама закликала скористатися послугами, обіцяючи швидку доставку, шикарний автомобіль і шофера мало не в кашкеті за невелику суму. Насправді приїжджала старенька «Лада» із запізненням на 30-40 хвилин, неохайний водій всю дорогу слухав «Шансон» і лаяв матом уряд, а вартість поїздки виявлялася такою, що за неї можна було б легко купити цю саму “Ладу”.

Щоб не потрапити в таку неприємну ситуацію, потрібно враховувати кілька критеріїв, за якими потрібно вибирати службу таксі. Зауважимо, що всім переліченим нижче ознакам у повній мірі відповідає Таксі express-taxi.ua в Києві, комфорт, оперативність, безпека, цінова лояльність - ось головні приоритети цієї компанії!

5 критеріїв для вибору надійної служби таксі

1. Перша ознака, за якою можна сміливо відсівати непрофесійні фірми - наявність тільки одного міського номеру телефону. Якщо ж на візитній картці таксі написано кілька легко запам’ятовуваних міських номерів, і вказані телефони для дзвінків з усіх стільникових операторів, це вже говорить про те, що компанія турбується про зручність своїх клієнтів.

2. Наступне, це час доставки автомобіля. Солідна фірма постійно відстежує всі переміщення своїх машин, і оператор може відразу сказати, скільки часу знадобиться клієнтові на очікування автомобіля.

3. Про надійність фірми говорить наявність свого автомобільного парку. Якщо компанія давно на ринку, і її репутація їй дорога, всі автомобілі будуть в хорошому стані. Більш того, в такій компанії стежать за психічним та фізичним станом водіїв, кожного шофера перед виходом на рейс перевіряє лікар, адже тут йде питання не тільки про комфорт, але і безпеки пасажирів.

4, Лояльність до клієнта - це наступний показник. Солідні фірми таксі постійно проводять акції, спрямовані на збільшення числа клієнтів. У числі акцій можуть бути, наприклад, безкоштовні поїздки або введення іменних дисконтів за номером телефону.

5. Автомобілі хорошої фірми крім усього іншого обов’язково оснащені лічильниками, з можливістю оплатити поїздку готівкою або пластиковою картою, а водії за допомогою навігатора вибирають найкоротший маршрут.