Як уникнути проблем при замовленні дипломної роботи?

На заключному етапі навчання у вищому навчальному закладі або коледжі студенту належить писати свою основну працю - дипломну роботу. Це серйозне випробування, що вимагає багато часу для написання, пошуку матеріалу для дослідження.

Замовляйте дипломні роботи у перевірених, з хорошою репутацією компаніях. Такою є “Інформ Сервіс”, звернувшись сюди, ви отримуєте за доступною вартістю (від 2900 грн) дійсно авторську роботу найвищої якості, і навіть в разі необхідності доопрацювання, вам його зроблять безкоштовно!

У наш час написати дипломну роботу самостійно досить складно, тому що вимоги ВНЗ ускладнюються, потрібно написати унікальну роботу, яка пройде найскладніший антиплагіат. На цьому етапі студенти стикаються з серйозним вибором: писати роботу самостійно або замовити цю послугу в інтернеті.

Написання дипломних робіт на замовлення - серйозний ризик, і тим не менш, часто запитуваний запит в інтернеті серед студентів. Дипломна робота може бути не зроблена з двох причин:

- ви просто не отримаєте дипломну роботу, тому що потрапите на шахраїв.
- робота буде просто скачав з Інтернету, отже, диплом буде низької якості.

Як не потрапити на шахраїв при замовленні дипломної роботи?

Виходячи з власного досвіду, фахівці діляться з Вами деякими порадами, які допоможуть отримати якісну роботу і не попастися на обман при замовленні дипломної роботи.

1. Якщо Ви вирішили звернутися на сайт дипломних проектів або в фірму, головне, звернутися заздалегідь, за 2-4 місяці. Цим самим Ви підстраховуєте і себе і виконавця роботи. Всі ми люди, і форс-мажор ніхто не відміняв. За цей час автор напише якісний диплом, ще краще, якщо будете писати по частинам. В цьому випадку, науковий керівник не запідозрить, що роботу пише хтось за Вас. Адже кожного разу приходити з однією частиною на консультації куди правдивіше, ніж прийти один раз з готовим дипломом. І звичайно, якщо все-таки Вас обманули в компанії, є ще час перезаказать в іншого виконавця або писати самому.

2. При замовленні дипломних робіт по інтернету знайдіть максимум інформації про компанії, окремих людей-виконавців. Почитайте відгуки. Для цього достатньо забити в рядок пошуку номер телефону, адресу електронної пошти, назву сайту, номер карти банку або електронних гаманців, куди Ви збираєтеся переводити гроші. Є велика кількість чорних списків авторів-шахраїв, де можливо знайти необхідну інформацію.

3. При оформленні замовлення надайте всі рекомендації, план, список літератури, побажання викладача. Часто буває, що робота майже написана і раптом спливають нові вимоги, це може негативно позначитися. До речі, якщо так званий «автор» не питає вимоги, не ставить уточнюючі питання по роботі, по терміну, то варто задуматися: а чи туди Ви звернулися !?

4. Варто звернути увагу на час відповіді на Вашу заявку, серйозні компанії цінують клієнта і зв’язуються з клієнтом оперативно.

5. Не варто вважати обманом, коли потрібна передоплата. Якщо з Вас вимагають 100% оплату відразу, тоді звичайно, не варто зв’язуватися з лжеісполнітелем. Звичайно потрібно внести від 30-50%. Рефератна організація теж повинна себе убезпечити від недобросовісних замовників і не витрачати свій час і сили даремно.