Швидкі кредити онлайн: як оформити, і в чому плюси

Обсяг ринку мікрокредитування України невпинно зростає. Клієнти МФО оформляють позики на різні потреби, отримуючи гроші на карту швидко і без тяганини.

Чим відрізняються швидкі позики від звичайних банківських кредитів

Сервіси мікрокредитування впевнено конкурують з банківським сектором. Оформляючи кредит онлайн, людина заощаджує час і отримує гроші буквально через 10-15 хвилин. Оформляйте кредит в Києві на https://creditpark.com.ua/, і ви зможете самі переконатись у всіх плюсах даної послуги.

У швидких кредитів є й інші переваги:

- відсутність формальностей - не треба збирати довідки з місця роботи і т.д .;
- цілодобовий режим - видача грошей в будь-який час;
- онлайн-режим - всі процеси виконуються через інтернет (ПК, смартфон).

При подачі заявки вказувати цілі кредитування не потрібно. Анкета заповнюється тільки при першій реєстрації на сервісі, при повторних позиках цей етап пропускається. Позичальнику достатньо вказати основні дані про себе: прізвище та ім’я, контактні дані, місце проживання та роботи.

МФО пропонують зручний і доступний інструмент, що виручає у випадках, коли гроші потрібно тут і зараз. Швидкий кредит без довідки про доходи оформляється для вирішення різних завдань. Це може бути внесення платежу за іпотекою, покупка ліків, оплата навчання в вузі, відпочинок та ін.

Сервіси видають від 500 до 15 тисяч гривень. Розмір першої позики обмежений (зазвичай близько 3 тисяч гривень), в майбутньому ліміт підвищується, за умови сумлінного виконання зобов’язань.

Способи отримання грошових коштів і погашення мікрокредиту

Найчастіше позичальники замовляють отримання коштів на карту. Це зручно, оскільки даний спосіб передбачає максимально швидкий переказ (як правило, протягом декількох хвилин). Актуальність цього варіанту пов’язана з тим, що більшості людей гроші потрібні терміново - чим швидше, тим краще.

Способи погашення:

- за допомогою терміналів компаній-партнерів;
- банківською картою;
- в найближчому відділенні банку.

Найпростіше користуватися картою, повертаючи гроші після нарахування зарплати. Потрібно підкреслити, що при достроковому закритті онлайн-кредиту, позичальник економить, оскільки оплачує відсотки за фактичні дні користування грошима (чекати закінчення терміну договору необов’язково).

Суму можна погашати частково, це теж вигідний варіант, так як в цьому випадку відсотки нараховуються на залишок тіла кредиту. При необхідності термін дії договору можна продовжувати, даний механізм називається пролонгація, він передбачає оплату відсотків.

Детальну інформацію про способи отримання мікрокредиту, терміни і суми читайте на сайті сервісу, при наявності питань зв’язуйтеся з фахівцями, вони нададуть консультацію.