Що потрібно зати про тестери духів

Визначитися з запахом аромату не завжди легко. Лише довіряючи власним відчуттям, нюху і сприйняттю можна підібрати собі найбільш відповідні духи. Різноманітними порадами, рекламою, думкою інших тут керуватися не можна.

Запах найприродніше розкриває себе на шкірі індивідуально, і тільки суб’єктивні відчуття грають основну роль у виборі духів, тому потрібно шляхом проб і використання на собі тестувати обраний аромат. Чи варто купувати тестери духів для апробації на собі, і як їх відрізнити від підробки?

У чому відмінність тестера духів від оригіналу?

Для того щоб зрозуміти, чи варто купувати тестери духів, потрібно знати, в чому полягають основні відмінності між оригінальним парфумом і тестером.

Виробниками передових парфумерних брендів придумана комфортна для клієнтів форма парфумерних зразків, що дозволяє досить недорого підібрати пробник вподобаного одеколону або духів, і протестувати на собі, наскільки він близький і приємний для сприйняття.

Тестери можна відрізнити від оригінальних парфумів за такими параметрами:

- розмірами флакончика;
- кількістю;
- дизайном упаковки;
- вартістю.

Якісні показники, компонентний зміст парфуму в будь-якому справжньому тестері нічим не відрізняється від оригіналу. При цьому невелику кількість духів, що зацікавила покупця, можна купити значно дешевше. Зазвичай ціна тестера допомагає заощадити на покупці духів від 30 до 40 відсотків при придбанні брендового зразка, який не є підробкою. А придбати оригінальні духи-тестер від NinaRicci, Casharel, HugoBoss, Armani, Givenchy, Bvlgaria, Chanel, D&G, і інших відомих брендів можна в інтернет-магазині http://dyhi.dp.ua/catalog/%D0%9E%D1%80%D0%B8%D0%B3, причому як в роздріб, так і по досить привабливим оптовим цінам.

Як визначити справжність тестового зразка духів?

Щоб здешевити тестові зразки духів, до їх дизайну компанії-виробники підходять гранично скромно:

- простота упаковки,
- ніяких дизайнерських вишукувань,
- лаконічний чорний напис.

Якщо зразок не підробка, на флаконі повинен бути присутнім маркер Demonstration Tester або його похідні, що є свідченням порядності політики маркетингу виробника. Якщо напису немає, перед вами підробка.

Де купляти тестери духів?

Тестери були придумані для демонстрації парфуму, щоб не розкривати оригінальні коробочки і флакончики: відкрити, понюхати, визначитися з вибором і придбати можна, використовуючи тестер.

Пізніше дієвим маркетинговим ходом став продаж тестерів. У зв’язку з тим, що аромати розкриваються не відразу, потрібно мати достатньо часу для їх тестування. Це і допомагає їх тестувати і визначатися з вибором.

Для того щоб не попастися на підробку, не варто купувати тестові зразки в кіосках, на ринках, в наметах. Там оригіналів немає. Тільки фірмові відділи парфумерних магазинів можуть собі дозволити продавати оригінали як духів, так і їх тестерів. Будьте впевнені, купляючи тестери в інтернет-магазині dyhi.dp.ua, ви на всі 100% убезпечуєте себе від підробки!

Якщо тестери куплені в спеціалізованому відділі, мають всі перераховані вище ознаки оригіналу, не порушену цілісність упаковки, сертифікат відповідності, можна без страху і ризику купувати приємні особисто вам аромати.