Аренда автомобіля на весілля: нюанси і рекомендації

Вибір весільного кортежу стає актуальним питанням напередодні одруження. Оренда авто на весілля вимагає ретельного продумування, щоб наречена, наречений і гості залишилися задоволені.

З чого почати вибір автомобілів на весілля?

Вибір весільного кортежу стає складним зважаючи на велику кількість варіантів. Відштовхуватися краще від стилістики урочистості, колірної гами, пори року.

Часто вибирають голлівудський розмах при замовленні авто - шикарні великі машини, де зможуть “оселитись” відразу понад 20 гостей. А якщо додатково продумати музику і навіть можливість караоке, то така поїздка точно запам’ятається гостям. Класика жанру - оренда лімузина!

Для вінтажного весілля вибирають ретроавтомобілі в стилі 30-х років, які ефектно виглядають укупі з цілеспрямованим зістарюванням фотографій.

Безпрограшний варіант - джипи і седани люкс-класу. Автомобілі виглядають сучасно, та й не потребують достатку весільного декору: досить доповнити їх легкими аксесуарами - і вуаля! - весільний кортеж готовий.

Не так давно стало популярно орендувати мініатюрні машини, наприклад, «Nissan Juke» або «Mini Cooper», які прикрашають як нареченого і наречену. Такий вибір весільного кортежу стане відмінним варіантом для невеликих весіль.

Для весіль в рок-стилі часто в якості транспортного засобу використовуються мотоцикли, де водіями стають самі молодята. Еко-стиль має на увазі використання в якості кортежу велосипеди. Весілля у весільному стилі супроводжуються кінним екіпажем.

У будь якому випадку, замовляючи ТУТ аренду автомобіля на весілля, ви отримаєте по доступній ціні машину любого потрібного класу і стилю у відмінному технічному стані. 

Рекомендації по вибору весільного авто

Замовляти машину на весілля можна самостійно або за допомогою івент-агентства або весільного координатора. Обов’язково уточніть кілька важливих нюансів.

- Зовнішній вигляд машини. Не завжди фотографії на сайті відповідають реальному стану авто. Щоб не розчаруватися в найщасливіший день, слід подивитися на машину заздалегідь. Якщо раптом реальність виявиться не зовсім такою, як хотілося б, у вас ще буде час знайти новий варіант.

- Фінансові нюанси. Часто молодята стикаються з посередницькими агентствами, які завищують ціну. Щоб заощадити, шукайте компанію, що володіє власним автопарком. Попередньо складайте договір, уточнюйте кінцеву суму платежу. Це вбереже від непередбачених витрат.

- Досвід роботи. Це стосується як компанії, так і водія, який буде везти вас на весілля. Наприклад, їзда на лімузині вимагає додаткового майстерності, тому водій повинен бути справжнім профі.

- Стан машини. Мова йде не про зовнішній вигляд, а про технічну складову: щоб не опинитися в ситуації, коли машина зламалася по дорозі в ЗАГС або кафе, перевірте її технічний стан.

- Додаткові послуги. Іноді просять водія бути в певній формі одягу. Окремо обмовляється прикраса авто. Не всі водія погоджуються на ті чи інші аксесуари. Краще проговорити це заздалегідь.

Тільки уточнивши всі деталі оренди авто на весілля, ви можете бути впевненими в тому, що вибір весільного кортежу не принесе проблем.