Сredit365 - вигідна позика без зайвих проблем

У житті багатьох людей в якийсь момент життя може наступити момент, коли терміново можуть знадобитися гроші. Найбільш вигідним і логічним рішенням у такій ситуації буде взяти онлайн позику.

Чому саме онлайн кредит? Тому що це дуже простий вид кредиту і через невелику кількість часу, в вашому гаманці опиниться потрібна вам сума.

Зазвичай процентна ставка по такій позиці трохи перевищує банківську, але все одно вона має більше плюсів, ніж мінусів. Сьогодні ми поговоримо про переваги такого виду кредиту на прикладі популярного сервісу https://credit365.ua/ru.

1. По-перше, кредит онлайн є досить простим. Що мається на увазі? Вам потрібно лише зайти на сайт МФО Credit365 і заповнити пропоновану заявку.

2. Онлайн позику можна взяти в будь-який час доби, як і в будь-який день тижня. Не важливо ніч зараз або день, а може сьогодні свято? Позики видають завжди!

3. Наступна незаперечна перевага - це економія часу. Так як, в основному, з моменту відкриття заявки на сайті до отримання грошей проходить не більше 15 хвилин за умови, що ви є громадянином України, маєте повні 18 років, діючу банківську картку, і відсутні прострочення по кредитам.

4. Якщо ви вперше замовляєте позику, ви легко отримаєте невелику суму без будь-яких додаткових питань, максимальна сума до видачі - дорівнює 5 тисячам гривень. У разі повторного кредиту ви можете замовити суму від 500 до 20000 грн, а постійні клієнти отримують знижки до 30%. Плюс: вигідна бонусна програма, і можливість продовжити термін кредитування без нарахування штрафів і пені. 

5. Прозорість. Ви легко можете прорахувати ту суму, яку вам доведеться повернути. Завдяки цьому ви можете вибрати найбільш оптимальний для вас варіант. На сайті також є кредитний калькулятор, за допомогою якого ви зможете вибрати термін кредитування і суму, яку вам буде необхідно виплатити з урахуванням відсотків.

6. Свобода від оформлення документів. З усього переліку документів, що вам потрібно підготувати для оформлення споживчого кредиту в банку, вам знадобиться паспорт, ідентифікаційний код і банківська карта.

7. Мета позики залишається повністю конфіденційною. Ви маєте право не розкривати потребу фінансового кредиту. Тобто гроші можна отримати на будь-які потреби.

8. Позику легко можна погасити, ви повинні лише перерахувати гроші на рахунок мікрофінансової компанії, наприклад, через особистий кабінет або банкомат. Але також можна погасити борг і готівкою. Зазвичай Credit365 пропонує досить широкий спектр для повернення боргу.

Як видно з вищого списку, онлайн позики є не тільки досить безпечними, а й простими у використанні. Вам більше не потрібно витрачати нескінченну кількість часу для оформлення споживчих кредитів.