Секрети фен-шуй: які візитки принесуть удачу в кар’єрі

Якщо раніше візитки були тільки у керівників, то в сучасному світі ними користуються практично всі. Візитна картка не тільки зберігає діловим людям час на записування телефонів і імен, але і може багато чого розповісти про того, хто вручив вам її.

І мова зараз не тільки про його посаду або місце роботи - візитна картка  демонструє смак і статус людини. Насамперед, вона повинна бути ідеальної якості, і таку ви отримаєте, якщо зробите замовлення на сайті hqprint.net друкарні HQ Print.

Ну а майстри фен-шуй додають: від того, як оформлена наша візитка, якого вона кольору і т.д. залежить успіх нашої кар’єри, наша впевненість в собі і те, якими очима дивитимуться на нас оточують. Вони наполегливо рекомендує уважніше розглянути свої візитні картки - можливо, в них терміново потрібно щось змінити?

«Пом’якшити» логотип

В ідеалі в логотипі компанії не повинно бути гострих кутів, особливо несприятливо, якщо в логотипі присутні трикутники. Така фірма буде змушена постійно боротися за виживання і стикатися з багатьма труднощами і підступами конкурентів. Звичайно, пересічному співробітнику на логотип фірми не вплинути і тому, якщо він гострокутий, попросіть дизайнерів візитки «пом’якшити його», завдавши на легкий фон, наприклад, у вигляді кола або овалу. Щоб не кидатися в очі, коло, на якому буде нанесений логотип, можна зробити всього на пів-тону темнішим або світлішим основного кольору візитки. Тоді він пом’якшить негативний вплив гострих кутів, але не буде особливо видно.

Якщо на візитку наносяться якісь зображення, стежте, щоб на них також не було гострих кутів. Вони породжують «отруйні стріли» і погано позначаться на ваші успіхи в роботі. Важливо, що б всі написи і малюнки на візитці мали плавні, закруглені форми. Якщо ви наносите на візитку малюнки природи, вибирайте зображення гір, пагорбів - вони допоможуть вам швидко піднятися до вершини і побудувати успішну кар’єру, а також принесуть відчуття стабільності, підвищать віру у власні сили.

Розташування імені

Від того, як і де на візитку нанесені ваші ім’я та прізвище, багато в чому залежить кар’єра. Не можна писати ім’я літерами дрібнішими, ніж назва компанії. В ідеалі, ім’я та прізвище повинні бути розташовані над назвою підприємства. Інакше людині буде складно розвиватися в цій компанії і просуватися по службовій драбині.

Якщо в логотипі компанії присутні «отруйні стріли», про які ми говорили вище, важливо, що б вони не були спрямовані на ваше ім’я і прізвище. Це загрожує постійними неприємностями на роботі, застої на одному місці, конфліктами з колегами і начальством.

Вибираємо сприятливий колір

Найпоширенішим кольором візиток є, звичайно ж, білий. Але знавці фен-шуй запевняють, що підходить він далеко не всім. Що б приносити удачу і достаток своєму власникові, а також успіх у роботі, візитки повинні бути кольору стихії бізнесу.

- ЗМІ, інтернет і фотосправа, мода, кулінарія, шоу-бізнес, телебачення, реклама, маркетинг, організація свят, а також заняття нафтою, вугіллям, хімічна промисловість відносяться до стихії Вогню, і оптимальний колір для них червоний.

- Педагогіка, дизайн, культура, мистецтво, текстильна промисловість і все, що пов’язано з природою і рослинами - стихія Дерево, і оптимальний колір зелений, а також його відтінки.

- Фінанси і банки, робота з металом, виробництво автомобілів, їх продаж, ремонт і обслуговування автомобілів, виробництво будь-яких електричних приладів, сфера безпеки, музика і природознавства - стихія Метал, підійдуть білий, сріблястий, сірий кольори.

- Сфера послуг, туризм, акторська діяльність, морська, річкова спеціалізація, виготовлення, продаж напоїв тощо, що так чи інакше пов’язане з водою - стихія Вода,  кольори синій, чорний, блакитний.

- Будівництво, сфера нерухомості, тваринництво, торгівля, нотаріальне справа і бухгалтерський облік, а також все, що пов’язано з документацією - стихія Земля, кольори ​​жовтий, коричневий.