Сучасна поліграфія для підтримки успішного бізнесу

Сучасна поліграфія - сфера з неймовірно високою конкуренцією. Ціна на поліграфічні послуги - один з ключових моментів в конкурентній боротьбі. Але знижувати ціну до безкінечності - неможливо. Що стосується якості друкованої продукції - сучасне обладнання і технології друку практично ідентичні у всіх друкарнях.

Тому поліграфічні компанії сьогодні змушені не просто пропонувати замовнику оптимальне поєднання терміни / якість / ціна, але і надавати цілий ряд додаткових послуг. Чим можна залучити замовників в поліграфії і як вистояти в конкурентній боротьбі розповімо в цій статті.

Сучасна поліграфія. Чого хочуть замовники

Звертаючись в поліграфічні компанії, замовники хочуть не просто отримати недорогі і якісні поліграфічні вироби. Основне завдання - забезпечити досягнення мети, для якої ці вироби були створені. За допомогою поліграфії вирішують, як правило, такі завдання:

1. Збільшення продажів. Для цієї мети виготовляють різні види рекламної поліграфії - буклети, листівки, флаєри, брошури, каталоги, різні POS матеріали, призначені для розміщення безпосередньо в місцях продажів, і, звичайно, етикетки і упаковку.

2. Підтримка іміджу компанії. Для цих цілей друкують фірмові бланки, щоденники, корпоративні бізнес-сувеніри, візитки, кубарики, папки і т.д.

3. Підвищення впізнаваності бренду. Досягається за допомогою фірмових пакетів, мобайлів, наклейок, диспенсерів або дисплеїв.

Замовивши послугу цветная печать А4 в компанії “Печать”, ви можете бути впевнені, що виготовлені нею візитки, брошури, буклети, каталоги, і інші види друкованої продукції найвищої якості гарантовано будуть сприяти як збільшенню продажів компанії, так і підвищенню її іміджу!

Щоб поліграфія була не просто матеріалом, а виконувала свою функцію, перш за все, потрібно з’ясувати у замовника, чого саме він хоче досягти, який отримати результат. Необхідно показати, що нам важливо не просто надрукувати ту чи іншу продукцію, а допомогти замовнику в розвитку його бізнесу.

Для цього потрібні, перш за все, грамотні і професійні дизайнери, здатні не просто створювати оригінальні макети, але і розбиратися в психології споживчої поведінки. Якщо замовнику потрібна продукція з текстовим вмістом (наприклад, листівки або брошури) - можна запропонувати послуги з написання коньюктурних текстів. Для виготовлення каталогів - професійну фотозйомку. Для ексклюзивної поліграфічної продукції - унікальні технології друку.

Сьогодні поліграфічні компанії повинні працювати не просто, як друкарні, а виконувати, по суті, функцію рекламного агентства повного циклу. Якщо замовник буде розуміти, що компанія готова творчо і відповідально поставитися до виконання замовлення, що весь комплекс послуг можна отримати в одному місці - такий підхід забезпечить конкурентну перевагу.

Саме за таким принципом працює поліграфічна компанія “Печать”. Тут просто надають послуги друку, тут допомагають розвивати бізнес і максимально намагаються працювати настільки добре, щоб їх захотілося рекомендувати.