Гарячі тренди: 5 найбільш модних пар сонцезахисних окулярів цього літа

Топові окуляри для сонця стали не тільки трендовим атрибутом, це також відмінна можливість захистити свої очі і від негативної дії сонця. Завдяки цьому, сонцезахисні окуляри варто використовувати як сонячними днями в теплий період, так і в будь-який інший час року, запобігаючи негативному впливу сонця на очі.

Важливо також розуміти, що сонцезахисні окуляри, як невід’ємний атрибут сучасного стилю більшості жінок і чоловіків, повинні бути, в першу чергу, виконані з якісних матеріалів, щоб захист від сонця був максимально надійним. Підбираючи модні сонцезахисні окуляри, обов’язково зверніть увагу не тільки на форму оправи, матеріал і відтінок, але також і рівень захисту, вказаний на оправі.

Вивчаючи бездоганні окуляри від сонця, що були б гармонійні під тип зовнішності і обраний імідж, віддавайте перевагу не стільки модним трендам, а, перш за все, тим, що органічно доповнюють ваш вигляд. А знайти такі можна в інтернет-магазині https://glasses.kh.ua/, саме тут сонцезахисні окуляри Ray Ban, і інших відомих брендів пропонуються по найкращій вартості.

Цього року дизайнери здивували різноманіттям окулярів, продемонстрованих в цьому сезоні на різний смак і в різних стилях. Спортивні моделі стануть безпрограшним вибором для відпочинку та активних дівчат, незвичайні круглі окуляри, «котяче око», «метелики», великі і вузькі сонцезахисні окуляри - кожна дівчина знайде найкраще рішення для себе.

Які ж основні тренди в окулярній моді сезону весна-літо 2019 року.

Ретрофутуристичні

Вони - як цитата з минулого, але з упевненим поглядом в майбутнє. Вузькі окуляри, як у Трініті з «Матриці», - головний must-have сезону. Ними давно обзавелися такі модниці, як сестри Хадід, Ріанна, Рита Ора, Кара Делевінь. Незважаючи на суперечливий вид, цей аксесуар поєднується практично з усім. Єдиний мінус - навряд чи він захистить вас від сонця. Зате образ зробить мега-стильним!

Круглі

У моді як тішейди (леннони), так і дуже великі круглі окуляри («бабки»). З масивною або витонченою оправою, металеві або пластикові, зі склом самих різних відтінків. Особливо підходять власницям овального або витягнутого обличчя. Надають образу жіночності. Вельми елегантно виглядають з речами в стилі бохо.

Прямокутні

Самі трендові - дуже вузькі прямокутні. Ці окуляри підкорили багатьох модниць. Не залишаються в тіні і масивні окуляри в квадратній оправі з ідеально горизонтальною лінією верху і дуже темними чорними лінзами - в стилі Вікторії Бекхем. Такі моделі гармонійно виглядають з білою сорочкою, лляним костюмом або чайним сукнею. Стримані і в той же час дуже характерні.

Кольорове скло

Найтрендовіші відтінки - бузкові, жовті, сині, рожеві і зелені. Підійдуть до різнобарвної сукні або блузи, до босоніжок на підборах або слайдерах. Будь-образ зроблять яскравим і по-справжньому літнім. І до речі, виглядають однаково добре і стильно на жінках будь-якого віку.

З прозорою оправою

Навряд чи захистять вас від УФ-променів, так і відсутність макіяжу теж можуть злегка підкреслити, але при цьому додадуть образу легкості і невагомості. Можна поєднувати з масивними сережками, джинсового курткою або кедами.