Чому варто замовляти створення і розкрутку сайту в Star Marketing

Ми настільки звикли бути онлайн, що майже всі питання, які виникають, і тим більше шопінг починаються зі звертання до пошуковика. Навіть найменший бізнес, не кажучи вже про великі підпиємницькі структури, немислимий сьогодні без власного веб-сайту.

Веб-розробка і оптимізація сайтів - складний процес, який відкриває вашій компанії безмежні можливості позиціонування в інтернеті. Star Marketing - це команда професійних веб-дизайнерів, SEO-фахівців і копірайтерів, готових взяти на себе всі етапи розробки та розкрутки сайтів.

Розробка концепції та створення сайту «під ключ»

Створити сайт пропонує сьогодні не тільки будь-яка IT-фірма, а й десятки приватних фахівців. Різниця, звичайно, в двох ключових параметрах - ціна і якість. Про якість продуктів агентства Star Marketing без зайвої скромності розповість портфоліо компанії, а також широкий перелік партнерів, сертифікацій і заслужених позицій в ключових рейтингах вітчизняного сегменту всесвітньої мережі.

Ключові принципи Star Marketing до розробки сайтів

- Комплексний підхід до розробки сайту: від ретельного опрацювання концепції та постановки правильних цілей до успішного запуску та просування.
- Постійний контакт з клієнтом на всіх етапах узгодження, при необхідності підключення до нарад вузьких фахівців веб-студії.
- Навчання співробітників клієнта роботі з контентом та адміністрування.
- Гнучкість як персоналу, так і технічної бази - постійна готовність до доопрацюванням і доповнення завдань сайту.
- Активна і оперативна підтримка в процесі тестування і після запуску сайту.

Просування сайтів в широкому сенсі

Пропонуючи своїм клієнтам просування сайту в Україні і зарубіжжю, Star Marketing має на увазі широкий комплекс робіт команди фахівців, і аж ніяк не тільки розміщення посилань і контекстної реклами, як це часом буває при роботі з демпінгуючими ринок сумнівними фірмочками, за низькими цінами яких криється настільки ж низький результат.

Постійні зміни в алгоритмах найбільших пошуковиків спрямовані, перш за все, на вдосконалення їх роботи - пошук і відображення користувачеві не просто максимального точно задовольняють запит сторінок, але і максимально якісних сайтів. Ось чому сучасне просування в інтернеті - це великий комплекс робіт, що починається з докладного аудиту сайту не тільки з точки зору технології, але і за параметрами юзабіліті, конверсії та ін. Специфічні фільтри пошукових систем, захисні бар’єри від спаму і перенасичених рекламою сайтів задають все нові вимоги до контенту. Робота з текстами стає все більш складною і витонченою.

Таким чином, тільки SEO-просування вимагає старанної і злагодженої роботи цілої команди професіоналів: фахівців інтернет-маркетингу, аналітиків, дизайнерів, верстальників, програмістів, usability-фахівців і багатьох інших, що може дозволити собі тільки серйозне інтернет-агентство. Тим часом просування в інтернеті найкращим чином працює в комплексі.

І сьогодні команда Star Marketing намагаємося запропонувати кожному клієнту оптимальний для нього набір інструментів інтернет-маркетингу, здатний забезпечити максимум віддачі з сайту у вигляді не тільки високої відвідуваності, але прямого прибутку. Такими є:

- SEO (пошукове просування),
- Контекстна і медійна реклама,
- Таргетована реклама,
- Якісний і оновлюваний контент,
- Просування сайтів паралельно з його розробкою
- Регулярний аудит сайту і його модернізація,
- Онлайн-контакт з клієнтом,
- Управління репутацією і краудмаркетінг,
- SMM (просування в соціальних мережах),