Меган Маркл повертається на великий екран

Меган Маркл прославилася після виходу на екрани серіалу «Форс-мажори», в якому вона зіграла Рейчел Зейн - амбітного асистента в юридичній фірмі. Але коли майбутня герцогиня почала зустрічатися з принцом Гаррі, з акторською кар'єрою довелося зав'язати. І ось, ми можемо знову побачити Меган на великому екрані!

Смотрите лучшие боевики, драмы, комедии, и других жанров кино онлайн в отличном качестве на популярном видео ресурсе kinobar.cc

Дев’ять років тому, коли акторська кар’єра Меган Маркл тільки набирала обертів, вона знялася в комедії Майкла Шапіро під назвою «Посібник для хлопчиків і дівчаток як скотитися вниз», яка вийшла в прокат в 2011 році, але обмеженою кількістю копій - в основному його показували в закритих клубах в Лос-Анджелесі і по телебаченню.

Однак компанія, що володіє правами на поширення стрічки, вирішила перевидати фільм в 2019 році і випустити його в прокат. Більш того - стрічку вже «виставили на продаж» під час Міжнародного кіноринку, який проходить зараз в Берліні. Цікаво дізнатися, чи куплять фільм для показу в Україні? І що думає королівська сім’я з приводу «тріумфального повернення» Меган на екрани?

Сюжет картини - пригоди двадцяти одиноких молодих людей, які розважаються в нічному клубі Лос-Анджелеса. В одній зі сцен показують, як персонаж Меган вбирається на вечірку і питає подругу: «Як тобі? Чи не занадто марнотратно виглядаю?». Вона заперечує, що шукає собі партнера на одну ніч, але тут же на екрані показують нібито “процеси” в її голові, які як раз спрямовані на пошук пригод такого роду.

Інший провокаційний кадр - заздрість Дани до вражаючого гігантського бюсту подруги. Герцогиня Сассекська охоплює руками власні груди, і, як уточнює оповідач за кадром, подумує про операцію по її збільшенню. Потім глядачам і зовсім показують Меган Маркл, що вживає підозрілі речовини разом з чоловіком сумнівної зовнішності, та ще й в туалеті нічного клубу.

На тлі виходу скандального фільму несподіванкою для всіх став виступ Меган Маркл з яскравими феміністськими гаслами. Вона порахувала, що в британських університетах процвітає расизм і необхідно «деколонізувати» навчальну програму, передає вилання Daily Mail. Більш того, дружина принца Гаррі зажадала, щоб білі викладачі, яких вона назвала блідими і несвіжими були замінені на чорношкірих жінок. Загалом виступила з класичної феміністської мантрою, яка сподобалася б де-небудь в Нью-Йорку. Правда, не впевнені, що навіть в США повірили б герцогині, та ще й голлівудській знаменитості, яка щиро ратує за права чорношкірих жінок.

Раніше вже Маркл намагалася втручатися в британські традиції. Наприклад, закликала знести пам’ятники Сесіль Родсу, який є засновником африканської колоніальної системи Великобританії.

Варто зазначити, що на сьогоднішній день положення Меган в королівській родині безумовно хитке. Тим часом, раніше вважалося, що саме королева Єлизавета II є її головною союзницею в сім’ї. У той час, як дружина принца Чарльза Камілла Корнуольська її просто ненавидить. Тепер у Меган Маркл буде менше «призових балів», якими вона зможе похвалитися перед королевою.