Розроблено смартфон, який працює на одній зарядці більше 50 днів

Під маркою Energizer анонсований смартфон Power Max P18K Pop з рекордною ємністю акумулятора - 18 000 мАг. Заявлений час автономної роботи - до 50 днів в режимі очікування. Світова прем'єра смартфона відбудеться в кінці лютого.

Вражаюча автономність

Компанія Avenir Telecom провела попередній анонс нового смартфона під брендом Energizer - Power Max P18K Pop з акумулятором ємністю 18 000 мАг, повідомило видання Business Wire. Модель поки не має аналогів в світі, так як навіть третій ешелон китайських виробників смартфонів не пропонує гаджети зі схожою батареєю. Business Wire пише, що в пристрої стоїть «акумулятор з найбільшою ємності, коли-небудь помічений в смартфоні».

За заявами розробників, Energizer Power Max P18K Pop здатний протриматися 90 годин або трохи менше чотирьох днів в режимі розмови, а в режимі очікування заряду АКБ вистачить на 50 діб. Меломанам смартфон забезпечить 100 годин прослуховування музики, а кіномани зможуть дивитися на ньому відео в цілому протягом двох днів в режимі нон-стоп.

За заповнення енергії акумулятора відповідає комплектне зарядний пристрій потужністю 18 Вт. Для зарядки використовується сучасний симетричний інтерфейс USB-C. Протягом якого кількості часу смартфон зможе зарядитися від 0 до 100%, виробник не повідомляє.

Цікаві характеристики

Energizer Power Max P18K Pop - це не флагманський смартфон. За характеристиками його можна віднести до пристроїв середнього класу, але задатки топового гаджета у нього все ж є. В першу чергу це потрійна основна камера з сенсорами на 12, 5 і 2 Мп, а також практично повна відсутність рамок навколо дисплея, за винятком нижньої межі.

Вирізів і отворів в екрані теж немає - Avenir Telecom відмовилася від ідей, що просуваються Apple і Samsung, на користь рішення, в 2018 р запропонованого компанією Vivo в своєму флагманському смартфоні Nex. Фронтальна фотокамера Energizer Power Max P18K Pop тут висувна і при цьому подвійна - її дозвіл склав 16 + 2 Мп, і вона підтримує зйомку в портретному режимі з функцією розмиття фону, а також розпізнавання осіб.

До основних специфікацій виробу відносяться 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті. Смартфон базується на 8-ядерному 12-нанометровому процесорі MediaTek Helio P70 з частотою до 2,1 ГГц, наділеному вбудованої 3-ядерної графікою Mali-G72 MP3. Екран смартфона отримав діагональ 6,2 дюйма і дозвіл 2340х1080 точок (формат Full HD +). Співвідношення сторін дисплея і тип використовуваної матриці невідомі.

Прошивка і габарити

Наділений цілком сучасною апаратною складовою, Energizer Power Max P18K Pop забезпечений і актуальною прошивкою Google Android 9 Pie. Поки не повідомляється, чи використовується в цьому смартфоні додаткова оболонка, або ж виробник віддав перевагу стандартний інтерфейс Google.

Наявність акумулятора на 18 000 мАг призвело до помітного збільшення габаритів пристрою. Якщо по ширині і висоті його можна порівняти з іншими 6,2-дюймовими моделями (153х75 мм відповідно), то товщина його помітно вище - 18 міліметрів. Вага смартфона виробник не розкриває.

В інтернет-магазині https://gsm-kharkov.com.ua/ ви можете вигідно замовити захисні плівки, акумулятори, дисплеї та інші оригінальні запчастини і аксесуари до популярних мобільних пристроїв