Сукні міді: актуальні тренди

Одним з найбільш актуальних трендових нарядів, які стрімко увірвалися в жіночу моду, є стильні сукні міді, які створили величезну конкуренцію коротким варіантам суконь, зачаровуючи своэю особливою елегантністю і жіночністю. Зрозуміло, що сукні міді ні в якому разі не замінять по сексуальносты короткі сукні, але для багатьох саме такий фасон стане уособленням бездоганного смаку і гарного стилю.

Модні сукні міді з легкої руки дизайнерів з’явилися у всіх сферах життя жінки. Оцінили красиві сукні міді і представниці світської еліти. Саме знаменитості демонструють шикарні сукні міді на багатьох вечірках і зіркових тусовках. Цей стиль бездоганно виглядає в якості ділового вбрання, ідеальним варіантом є і коктейльні сукні міді, які додадуть образу вишуканий шарм і нотку аристократичності.

Дизайнери в черговий раз довели, що сукні міді, котрі були такі популярні в 70-х роках минулого століття, і зараз здатні бути зовсім ненудними і цікавими для сучасних жінок.

Що ж таїть в собі фасон сукні міді, чим вони будуть дивувати найближчим часом, і які варіанти у цьому стилі з’являться в гардеробі багатьох жінок або з’явилися вже?

Довжина міді: сукні, що створюють вишукані образи для справжньої леді

Відразу ж відзначимо, що сукні міді - одяг не для кожної жінки. Міді в тому чи іншому фасоні вимагають певних параметрів фігури. Без сумніву вбрання пасуватиме дівчатам і жінка високого зросту з гарною формою ніг, адже довжина міді опускається нижче коліна.

Якщо вам подобаються сукні міді, але у вас маленький зріст, не варто повністю відмовлятися від цього фасону. Але врахуйте, в такому випадку красиві їх потрібно носити виключно з високим каблуком. Це можуть бути туфлі, босоніжки, стильні ботільєни. Дівчата високого зросту можуть носити сукні міді з балетками.

Сукні міді мають велику різноманітність варіантів, кожен з яких заслуговує на увагу представниць прекрасної статі. У цьому ви переконаєтесь, завітавши до інтернет-магазину gepur.com/catalog/platya-midi, погодьтесь такі чарівні моделі здатні максимально підкреслити вишуканість, неповторність і привабливість любої представниці прекрасної статі!

Фасон футляр

Найефектніші сукні міді мають приталений силует. Стримані за кроєм сукні міді в фасоні футляр ви можете одягнути на кожен день, в офіс або університет, а коктейльні сукні міді футляр допоможуть створити приголомшливий модний лук для походу в ресторан або на вечірку.

Вбрання в фасоні футляр можна поєднувати з багатофункціональним кардиганом коротким і подовженим, піджаком, жакетом, болеро, елегантним тренчем, весняним пальто.

Вільний крій

Неординарним фасоном стануть сукні міді вільного крою. Хоча ми і говорили, що сукні міді краще носити з взуттям на підборах, наряди вільного крою можна спокійно поєднувати з взуттям без каблука, наприклад, черевиками, сліпонами, традиційними балетками і навіть кросівками. Все частіше модельєри пропонують жінкам оригінальні варіанти з додатковими декоративними елементами, такими, як волани, рюші, елегантна драпірування, волани і т.д.

Поряд з популярним варіантом сукні міді в фасон футляр грайливо і оригінально виглядають сукні міді зі спідницею “дзвін”.

Такі модні сукні міді будуть шикарно виглядати в літній період. Саме літні сукні міді з пишною спідницею або спідницею дзвін прикрашатимуть фігури юних дівчат, дивуючи яскравими принтами, квітковими візерунками, строгою геометрією малюнка.

Хіт сезону - чорні міді спідниці

Традиційно стилісти радять жінкам звернути увагу на класичні варіанти - чорні сукні міді.

Вони стануть базовим елементом гардеробу будь-якої жінки, адже саме чорні сукні міді допоможуть створити величезну кількість чудових модних образів. Чорні сукні міді можна завжди поєднувати з яскравою і насиченою палітрою кольорів, комбінуючи сукні міді з, наприклад, жовтим піджаком, червоними туфлями, зеленої сумочкою і прикрасами в певному яскравому кольорі.

Завдяки правильній розстановці акцентів, змінивши лише пояс в тому чи іншому кольорі, ви вже отримуєте зовсім новий варіант сукні міді.