Підбираємо завужені брюки відповідно до типу фігури

Багато жінок вважають, що цей фасон - прерогатива виключно дівчат з модельними параметрами. А ті, в свою чергу, побоюються, що свобода в посадці додасть їм зайві обсяги. А дарма. Так кому ж підходять завужені брюки, з чим і як їх носити?

Для початку кілька порад щодо вибору завужених штанів з урахуванням особливостей жіночої фігури. Важливо пам’ятати, при виборі тієї або іншої моделі вони повинні правильно підкреслити Ваші достоїнства і, не порушити Вашу цілісну гармонію. А вигідно придбати стильні брюки жіночі, у тому числі і завужених фасонів ви зможете в інтернет-магазині siluet.biz.ua

Пісочний годинник

Почнемо з фігури пісочний годинник. Та сама, у якої верх і низ збалансовані, талія яскраво виражена. Вона в корекції точно не потребує, а тому можна запросто собі дозволити будь-які фасони: від повністю облягаючих скіннів до більш класичних прямих варіантів, що звужуються до низу.

Але більш універсальними для створення різних образів будуть такі, які максимально підкреслять природні лінії фігури, вигини і стрункий силует. Це і повністю вузькі варіанти штанів (вони ж скінни), і класичні моделі, завужені до низу, і варіанти зі стрілками, таки звані «банани».

Верх «пісочний годинник» можуть вибирати будь-який, але такий, що підкреслює струнку фігуру. Не варто захоплюватися занадто обтягуючими топами і футболками, надто об’ємними безформними светрами. Приталені або злегка приталені топи і блузи, джемпери - все це допоможе створити стильні гармонійні образи без шкоди для фігури.

Груша, або трикутник

Якщо Ви володарка фігури, в якій область стегон більша, ніж плечі і груди, візьміть на озброєння парочку корисних порад. По-перше, скінни візуально ніяк не зменшаться обсяг, а навпаки візуально підкреслять його. Якщо ж тканина при цьому буде з блиском або дуже яскравим принтом, тоді Ваші стегна в таких облягаючих моделях однозначно привернуть до себе всю увагу.

Тому Вам краще використовувати завужені брюки з уявним об’ємом, нехай навіть мінімальним. Саме він допоможе кокетливо намітити Ваші стегна, при цьому, за рахунок обсягу, дійсний розмір буде приховано, а фігура виглядати більш стрункою і витягнутою.

Власницям фігури c домінуючою областю стегон варто віддати перевагу моделям, які будуть в стегнах або помірно обволікати стегна, або злегка вільними (але не висять), а штанини по всій довжині рівномірно звужуються до низу.

При цьому верх можна вибирати смачний, яскравий, навіть з акцентом. Він тут зовсім не перешкода. Привертаючи до себе увагу, він допоможе в цілому збалансувати образ і витягнути силует. Топи з квадратними і широкими вирізами, човником, воланами і рюшами, блузи з, яскравими принтами, яскраві намиста і шийні аксесуари, укорочені жакети - все це буде мати гарний вигляд у парі.

Говорячи про вибір одягу для такої фігури, не можна не згадати про взуття. Адже завужені брюки припускають апріорі укорочену довжину (а інакше їх носити не вийде), а значить, є ризик вкоротити зростання і погіршити нижню частину фігури. Що зовсім не до речі.

Взуття на підборах запросто допоможе це виправити. Навіть невеликий стійкий каблук, який вже встиг підкорити серця всіх модниць в цьому сезоні, відмінно впорається з цим завданням. Якщо ж Ви хочете взяти взуття без каблука, краще, щоб воно не створювала контрасту з кольором брюк, які не закінчувалася в найширшому і найвужчому місці Ваших ніг.

Перевернутий трикутник

Що стосується фігури, в якій переважає якраз верхня частина, то ви можете собі дозволити не просто об’єм. Можете сміливо вибирати ті моделі звужених штанів, які допоможуть перенести акцент на нижню частину. Та ще й декоративні деталі. Яскраві принти, кишені Вам теж будуть до речі. І Ваш силует буде виглядати більш збалансованим і гармонійним.

Верх вибираємо більш лаконічний і простий. Без зайвого об’єму. Без великих геометричних принтів, без квадратних вирізів і декору, контрастних принтів. Вся увага саме можна перенести на штани. Вони можуть буття яскраві, фактурні, з принтом, об’ємом.

Взуття, до речі, теж можна вибрати цікаве і яскраве. Адже вона допоможе привернути до себе увагу і візуально збалансувати фігуру.