Друк на полотні - чудовий подарунок до будь-якого свята!

Широкоформатний друк зробив створення рекламних матеріалів простою і швидкою справою, дозволяючи міняти банери хоч кожен день, була б в цьому необхідність. Але не тільки в рекламі знайшли своє застосування такі принтери. Затребувана і така послуга, як друк на полотні - картин, пейзажів та інших зображень. По суті, це електронний художник, що дозволяє в будь-який момент зробити копію найскладнішої репродукції.

Тим ультрафіолетовий друк і хороший, що дозволяє працювати не тільки з синтетикою, а й натуральними матеріалами, наприклад, льоном і бавовною. Картини, нанесені на них, можуть бути використані для оформлення домашнього інтер’єру, друку фотографій «в подарунок» і т. д. Вони здатні внести в домашній затишок особливу родзинку, атмосферу старовини і модерну, багатства і стриманого ексклюзиву. Щоб гідно оцінити цю технологію, скористайтесь послугою печать на холсте в Украине від студії MACROSVIT, а перед тим ознайомтесь з кращими роботами, представленими на сайті macrosvit.com.ua, погодьтесь це справжні витвори мистецтва!

Картини такого типу ідеально підходять до будь-якого інтер’єру. Реалізувати творчу задумку можна за допомогою формату модульних картин, картин в рамці чи без. Фото на полотні може бути відтворене в первинному вигляді, або ж бути стилізованим, а за допомогою фотомонтажу ви зможете створити дійсно оригінальний подарунок для своїх близьких, наприклад, зобразивши їх у ролі різних персонажів.

Головний плюс зображень на полотні полягає в тому, що дозволити собі таку красу зможе практично кожен. Дана робота практично нічим не буде відрізнятися від ручної роботи художника, ось тільки ціна на неї буде значніше нижче. Оригінальну картину придбати не в силах кожен, а ось репродукція доступна кожному, і принесе вам не менше задоволення!

Зображення, нанесене на полотно, практично неможливо відрізнити від картини, які були написана фарбою. Завдяки графічним редакторам в студії MACROSVIT з легкістю зможуть перенести улюблені зображення на полотно. Більше того, ви зможете скористатись унікальним функціоналом Online конструктор, і створити макет прямо на сайті. 

Майстри покриють ваше зображення спеціальним лаком або текстурованим гелем. Портрет, з таким чудовим покриттям додасть вашій картині неповторний вигляд. Полотно, захищене лаком, або гелем буде радувати свого власника не одне десятиліття.

Друк на полотні здійснюється на спеціальному принтері. Зображення на полотно наноситься дрібними пігментними чорнилами, після чого вручну покривається захисним шаром лаку або гелю. По закінченню роздруківки, підсохлу картину натягують на дерев’яний підрамник.

На відміну від звичайних фарб ультрафіолетові чорнила здатні зберігатися багато років (в MACROSVIT дають гарантію 75 років колірної стійкості), причому для них не важливі кліматичні умови. Картина буде однаково висіти без зовнішніх змін хоч в опалювальному приміщенні, хоч в холодному коридорі. Для любителів живопису - це один з найважливіших факторів, чому вибір віддається саме такого виду копіювання відомих картин або створення власних портретів.