Як мінімізувати вартість доставки вантажів з Китаю

Кожен успішний підприємець абсолютно переконаний в необхідності зниження витрат, що є одним з ключових чинників ефективної підприємницької діяльності. Ця особливість актуальна і в разі вчинення закупівель товарів на китайських сайтах, адже чим раціональніше витрачаються кошти, тим вище результативність угоди.

Оскільки ціни на торгових сайтах Китаю заявлені невисокі, то про доставку товарів з Піднебесної такого не скажеш. І тут важливо вибрати оптимальний вид транспортування вантажу і правильно розподілити свій бюджет.

Взагалі-то доставка вантажів з Китаю вартість має різну, в залежності від виду транспорту та терміновості доставки, тому весь процес потрібно ретельно продумати і спланувати, щоб досягти максимально прибуткових результатів.

Безсумнівно, на доставці вантажу з Китаю можна заощадити, тільки для цього потрібно досконально розуміти всі особливості торгівлі в китайському регіоні і знати, на чому економити, не піддаючи при цьому свій товар ніяким ризиком. Кращим провідником в цій непростій справі стануть професіонали, які обрали доставку товарів з Китаю своїм основним видом діяльності і постійно протягом багатьох років відточують свою майстерність в цій області послуг.

Для прикладу, компанія SW, про яку детальніше можна дізнатись на сайті transkaz.kz, вже понад 5 років здійснюючи поставки з Китаю в Казахстан, напрацювала необхідний цінний практичний досвід, обзавеслася кваліфікованими співробітниками і надійними контактами. Співробітники фірми допоможуть вибрати правильний спосіб доставки, при якому вантаж буде в дорозі надійно захищений, а після прибуття успішно реалізований з вельми позитивним сальдо.

При замовленні оптових партій товарів, їх транспортування найчастіше здійснюється по морю або по повітрю. Повітряні перевезення - найдорожчі з можливих, тому вони застосовуються в тих випадках, коли для вантажу необхідна терміновість доставки. Правда, вага контейнерів з товаром у разі авіаперевезення обмежений. Більш економічний вид доставки, найчастіше використовується транспортно-логістичними компаніями, це перевезення в контейнерах на морських транспортних судах. За часом таке перевезення займає не менше місяця, але економічно найбільш вигідна. Правда, для швидкопсувних продуктів харчування та сезонні товари вона неприйнятна.

Можливість заощадити на морське перевезення цілком реальна, а крім того цей вид дуже надійний і абсолютно безпечний. Щоб виключити всілякі ризики в ході доставки, слід дуже відповідально підходити до вибору перевізника. Не користуйтеся невідомими компаніями, хай навіть ціна на їхні послуги вигідно відрізняється від інших пропозицій. Пам’ятайте, що безпека і збереження вашого товару безпосередньо залежить від професіоналізму і сумлінності перевізника!